Επικό κατευόδιο στον V10 της Lamborghini Huracán [video]

Επικό κατευόδιο στον V10 της Lamborghini Huracán [video]

Πώς τιμάς ένα χαρισματικό μοτέρ; Με μια πλουσιοπάροχη βόλτα στην υπέροχη ιταλική ύπαιθρο.

Η Lamborghini Huracán ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον περίφημο ατμοσφαιρικό V10. Για να τιμήσει τόσο το κεντρομήχανο σούπερκαρ, όσο και τον εμβληματικό κινητήρα του, η μάρκα διοργάνωσε πρόσφατα ένα απίστευτο οδικό ταξίδι σε κάποιες από τις πιο γραφικές περιοχές της Ιταλίας και μας χάρισε μια εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών.

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Μπολόνια με τους παρευρισκόμενους να οδηγούν τις Lamborghini Huracán τους στο θέρετρο Palazzo di Varignana, όπου απόλαυσαν ένα φανταχτερό δείπνο.

Θες να ζήσεις την Ιταλία στα καλύτερά της; Αναντίρρητα θα βοηθήσει το να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini Huracán

Την επόμενη μέρα, η οδήγηση περιελάμβανε εκτός των άλλων και το διάσημο πέρασμα Passo del Giogo, καταλήγοντας στη Villa Campestri για γευσιγνωσία παρθένου ελαιολάδου. Αν και δεν ζηλεύουμε το τελευταίο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι Ιταλοί ξέρουν πώς να προβάλλουν τις ομορφιές της πατρίδας τους.

Lamborghini Huracán

Κατά την άφιξή τους στη Villa Alpebella, ένα κτήμα που ανήκει στην οικογένεια Bocelli, τους καλεσμένους υποδέχθηκε κανείς άλλος από τον ίδιο τον διάσημο τραγουδιστή Andrea Bocelli, μαζί με τη σύζυγό του Veronica και τον γιο τους Matteo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτή η Lamborghini Huracán σε τυφλώνει με 30.000 LED [video]

Την επόμενη μέρα, το ταξίδι οδήγησε τους παρευρισκόμενους στο λατομείο λευκού μαρμάρου Valsora πριν διαβούν το πέρασμα Abetone και καταλήξουν στα κεντρικά της φίρμας στη Sant'Agata Bolognese.

Lamborghini Huracán

Ήταν παρούσα όλη η γκάμα των Lamborghini Huracán, συμπεριλαμβανομένων των Evo Spyder, Sterrato, Technica και STO. Οι περισσότερες -αν όχι όλες- με ειδικές προδιαγραφές και χρώματα που παραγγέλθηκαν μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης Ad Personam.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lamborghini: 4ήμερη εργασία, περισσότερες απολαβές

Γνωρίζουμε ότι ο διάδοχος της Huracán θα αντικαταστήσει τον V10 με έναν V8 με δύο τούρμπο. Αν και θα έχει τον ίδιο κυβισμό με το μοτέρ της Urus, θα είναι μοναδικός μέσα στον όμιλο και φημολογείται ότι θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτρομοτέρ.

Lamborghini Huracán

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα εξοπλίζεται με ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό σύστημα που εξελίσσει η Lamborghini. Τροποποιεί τη σύγκλιση και την απόκλιση των τροχών, ενώ μεταβάλλει εν κινήσει και το κάμπερ τους. Ονομάζεται Active Wheel Carrier και χρησιμοποιεί πειραματικές πλήμνες.

Η σύγκλιση κι η απόκλιση μπορούν να φτάσουν έως τις 6,6 μοίρες, ενώ το θετικό κάμπερ τις 2,5 μοίρες και το αρνητικό τις 5,5. Στην πίστα του Nardo των 6,3 km, η ενεργοποίηση του συστήματος επέφερε μείωση του γύρου κατά 4,8".

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube