Αυτή είναι η σωστή Lamborghini Urus Performante, λέει η Novitec

Αυτή είναι η σωστή Lamborghini Urus Performante, λέει η Novitec

Η Novitec δεν θεωρεί την εργοστασιακή την Lamborghini Urus Performante αρκετά πικάντικη και βάζει το χεράκι της.

H Novitec θεωρεί ότι η Lamborghini Urus Performante δεν είναι αρκετά αγριεμένη όπως βγαίνει από το εργοστάσιο. Και την προικίζει με ένα ιδιαίτερο body-kit και μια τονωτική ένεση ιπποδύναμης.

Με διαφορετική ρύθμιση στην ECU και νέα εξάτμιση, η οποία μπορεί να παραγγελθεί και με ανοιγόμενα κλαπέτα, η ισχύς της Urus Performante απογειώνεται στα 782 PS κι η ροπή στα 1.032 Nm.

Αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί την Urus Performante βαρετή κι αργή, η Novitec έχει τη λύση

Πρόκειται για σημαντική αναβάθμιση στον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,0 lt. Εργοστασιακά αποδίδει 666 PS και 850 Nm, αλλά οι επιδόσεις δεν έχουν αντίστοιχα γενναιόδωρη βελτίωση. Το 0-100 πέφτει από τα 3,3" στα 3,1", ενώ η τελική ταχύτητα αυξάνεται από τα 306 στα 311 km/h. Περιμέναμε κάτι καλύτερο.

Urus Performante

Ένα σετ σκληρότερων ελατηρίων μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 mm, ενώ είναι επίσης διαθέσιμο και για την αερανάρτηση της Urus S. Οι νέες ζάντες έχουν διαστάσεις 10,5 Χ 23 ίντσες μπροστά και 12 Χ 23 ίντσες πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Lamborghini Urus Performante υπηρετεί στη μεταφορά οργάνων

Εξελίχθηκαν σε συνεργασία με τη Vossen και φορούν ελαστικά διαστάσεων 285/35 και 325/30 αντίστοιχα. Διαθέτουν μονομπούλωνο κλείδωμα για πιο αγωνιστική εσάνς.

Urus Performante

Η Novitec φάρδυνε το ιταλικό crossover κατά 10 cm εμπρός και 12 cm πίσω. Αν κι εργοστασιακός, ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει λάβει κάποια πρόσθετα που τον αναδεικνύουν περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lamborghini Urus Performante, ανεβάζοντας τον πήχη

Οι πλαϊνές ποδιές είναι νέες, ο πίσω διαχύτης έχει πιο επιθετική σχεδίαση, το μπροστινό καπό αντικαταστάθηκε με ένα πιο πομπώδες ​κι η αεροτομή οροφής ολοκληρώνει την αναμόρφωση. Ειδικά στο πράσινο χρώμα, βγάζει μάτι.

Urus Performante

Η Novitec μπορεί να παρέμβει στο εσωτερικό οποιασδήποτε έκδοσης Lamborghini Urus, συμπεριλαμβανομένων των S και Performante. Νέες ταπετσαρίες κι αποχρώσεις, όσο ιδιαίτερες κι αν είναι, κάτι θα βρεθεί να ταιριάξουν ακριβώς με το γούστο σας. Αρκεί να το λέει η τσέπη σας.

O βελτιωτικός οίκος από το Stetten της Βαυαρίας υπόσχεται για όλα του τα αξεσουάρ τέλεια εφαρμογή κι εύκολη εγκατάσταση, καθώς και δυνατότητα βαφής για να ταιριάζει με το χρώμα του οχήματος. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το αγαπημένο μοντέλο των παικτών του NBA

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube