Αυτή η Lamborghini Huracán σε τυφλώνει με 30.000 LED [video]

Αυτή η Lamborghini Huracán σε τυφλώνει με 30.000 LED [video]

Παραπονιόμαστε ότι οι οθόνες στην καμπίνα αποσπούν την προσοχή. Τι γίνεται όμως αν διασταυρωθείς με ένα αυτοκίνητο που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από LED;

Lamborghini Huracán

Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να είναι μέρος όλης της ατμόσφαιρας των γιορτών. Δεν έχουμε ιδέα πώς φαίνεται το σπίτι του Alex Choi αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρουμε ότι η Lamborghini Huracán του μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή από χιλιόμετρα.

Το ιταλικό σούπερκαρ έχει καλυφθεί με 30.000 LED κι ο ιδιοκτήτης την αποκαλεί περήφανα «το πιο αποσπαστικό αυτοκίνητο του κόσμου».

Η καγκουριά δεν έχει όρια, αλλά όταν γίνεται επικίνδυνη για τους υπόλοιπους οδηγούς, δεν είναι πλέον θέμα προσωπικού γούστου

Τα LED μπορούν να αλλάζουν χρώμα και να προβάλουν εναλλασσόμενα μοτίβα, παρόμοια με αυτά που βλέπουμε στη Las Vegas Sphere. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οθόνη στον κόσμο, που καλύπτει 54.000 m².

Lamborghini Huracán

Όλα αυτά ελέγχονται από ένα λάπτοπ στο εσωτερικό της Lamborghini Huracán. Για τις ανάγκες της φωταγώγησης προστέθηκαν δύο επιπλέον μπαταρίες, μαζί με πρόσθετη καλωδίωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μπορεί μια Huracán να νικήσει μια Bugatti Chiron; [video]

Για να μοιραστεί τη χαρά του και να βρει ομοϊδεάτες, ο χαρωπός Alex Choi έστειλε μια πρόσκληση στο Instagram σε οποιονδήποτε στο Λος Άντζελες είχε παρόμοια φωτεινή μετατροπή στο αυτοκίνητό του. Περιμένατε ότι θα ήταν τόσοι πολλοί;

Lamborghini Huracán

Μαζεύτηκαν είκοσι άτομα με τα καμάρια τους και κατευθύνθηκαν σε μια άγνωστη τοποθεσία στο βουνό. Αντάλλαξαν απόψεις κι έκαναν ντόνατς για να το γιορτάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ One-off Lamborghini Huracán STO από τη Squadra Corse

Η μεταμόρφωση δεν επηρέασε τον κινητήρα της Lamborghini Huracán, αν κι υποθέτουμε ότι τοποθετήθηκε μεγαλύτερο δυναμό. Έτσι, κάτω από αυτό το στρώμα των 30.000 LED, υπάρχει ο ατμοσφαιρικός V10 των 5,2 lt που είναι κοινός με το Audi R8 κι αποδίδει ισχύ 610 PS.

Lamborghini Huracán

Σε εργοστασιακή μορφή, μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,3" και στα 300 km/h σε 27,6". Να καλύψει το 1/4 του μιλίου σε 10,4" με ταχύτητα εξόδου 217 km/h και να συνεχίσει να επιταχύνει μέχρι τα 325 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα Honda Civic θέλει να γίνει Lamborghini Huracán

Τώρα, με τα LED να καταστρέφουν τη λεία αεροδυναμική επιφάνεια της Lamborghini Huracán, σίγουρα θα υπάρχει μια υστέρηση όσο αυξάνεται η ταχύτητα. Μπρος στα κάλλη όμως...

Lamborghini Huracán

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Alex Choi ντύνει χριστουγεννιάτικο δέντρο κάποιο από τα οχήματά του. Πέρσι έκανε τα ίδια με μια McLaren 720S, αλλά δεν είχε ενσωματώσει πρόγραμμα αλλαγής χρώματος.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube