Ένα Audi R8 αποσυναρμολογείται δημιουργώντας τέχνη [video]

Ένα Audi R8 αποσυναρμολογείται δημιουργώντας τέχνη [video]

Ακόμα ένα εντυπωσιακό έργο του Ελβετού καλλιτέχνη Fabian Oefner.

Με αφορμή την 10η επέτειο από την ενσωμάτωση του κινητήρα V10 στην πρώτη γενιά του R8, η Audi συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Fabian Oefner για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή αφίσα.

Ο Ελβετός καλλιτέχνης και φωτογράφος είναι γνωστός για τα έργα του με αυτοκίνητα, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Ένα πραγματικό Audi R8 αποσυναρμολογήθηκε μέχρι την τελευταία βίδα και κάθε εξάρτημα του φωτογραφήθηκε ξεχωριστά. Στη συνέχεια ο Fabian Oefner συνέδεσε ψηφιακά τις εικόνες δημιουργώντας το εφέ μιας έκρηξης στην ουρά του υπεραυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι απίστευτες φωτογραφίες του Fabian Oefner [+video]

Ο τίτλος "The Slowest Art we've Ever Built" (η πιο αργή τέχνη που φτιάξαμε ποτέ) είναι αναφορά στη διαφήμιση "The R8: The Slowest Car Audi Ever Built" του 2007 που αντίθετα με τη σημερινή αφίσα έδειχνε τη συναρμολόγηση ενός R8. Όσοι ενδιαφέρονται για την αφίσα, μπορούν να την αγοράσουν από την ιστοσελίδα της Audi στις ΗΠΑ έναντι $24,95 δολαρίων.

Να θυμίσουμε πως τον Φεβρουάριο, η Audi παρουσίασε την επετειακή έκδοση R8 V10 Decennium για τα 10 χρόνια από το πρώτο R8 V10. Μια λεπτομέρεια που ίσως προσέξατε είναι πως το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τη φωτογράφιση του Fabian Oefner δεν ήταν το ανανεωμένο R8 αλλά η προηγούμενη έκδοση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube