Εκτόξευση Mercedes-AMG E 63 S από στάση μέχρι τα 300 km/h [video]

Εκτόξευση Mercedes-AMG E 63 S από στάση μέχρι τα 300 km/h [video]

Νομίζετε ότι οι συβαρίτικες ανέσεις δεν συμβαδίζουν με τις ακραίες επιδόσεις; Δείτε αυτό.

Στη νέα Mercedes-AMG E 63, η φίρμα του Affalterbach έχει προχωρήσει την ιδέα της διπλής προσωπικότητας των μοντέλων της ακόμη παραπέρα.

Η  E 63 είναι πλέον και πιο άνετη ως λιμουζίνα και πιο δεκτική σε «αντικοινωνική» οδήγηση. Εδώ θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη από τις δύο πλευρές της.

Στο παρακάτω video θα δείτε τι γίνεται όταν το δεξί πόδι του οδηγού λιώσει το γκάζι στη μοκέτα. Θα δείτε δηλαδή πώς επιταχύνει η σπορ λιμουζίνα πάση δυνάμει, από στάση μέχρι την τελική της ταχύτητα, παρακολουθώντας τη βελόνα του ταχυμέτρου να κινείται από τη μια άκρη του καντράν μέχρι την άλλη..

Οι αριθμολάγνοι θα τη βρουν με τους χρόνους στο 0-100, το 0-200 και το 0-300 km/h, καθώς θα τους επαληθεύσουν σε πραγματικές συνθήκες και με ηχητικά εφέ που θυμίζουν βομβαρδιστικό του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου..

Θα θυμίσουμε ότι η… βασική έκδοση της νέας E63 έχει 571 PS και 76,5 kgm ροπής, ενώ η έκδοση S, που βλέπουμε εδώ, συναγωνίζεται σούπερκαρ με τους 612 PS και τα 86,7 kgm του 4λιτρου, διτούρμπινου V8 της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Bernd Schneider μας παρουσιάζει τη νέα Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ [video]

Και μια και μιλάμε για «αντικοινωνική» οδήγηση, θα θυμίσουμε επίσης ότι η E 63 S έχει και οδηγικό πρόγραμμα Drift Mode, όπου το νέο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+ μετατρέπει τη λιμουζίνα σε πισωκίνητη, φέρνοντάς την πιο κοντά στο πνεύμα των παλιότερων θηρίων της AMG. 

[Πηγή: autoblog.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube