Εδωσε την Chevrolet Corvette για να πάρει Mitsubishi Outlander

Εδωσε την Chevrolet Corvette για να πάρει Mitsubishi Outlander

Η ιστορία πίσω από την περίεργη αυτή ανταλλαγή που έλαβε χώρα στο Texas.

Η είδηση ότι ένας άντρας από τις ΗΠΑ έδωσε μια ολοκαίνουρια Chevrolet C8 Corvette για να αγοράσει ένα Mitsubishi Outlander, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με την πλειοψηφία του κοινού να αναρωτιέται τα κίνητρα του συγκεκριμένου αγοραστή. Μετά από τα εκατοντάδες σχόλια, η αντιπροσωπεία που δημοσίευσε την φωτογραφία αποφάσισε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις λύνοντας κάθε απορία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Tommy, τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Όπως αναφέρει ο Mike Baum, υπεύθυνος για τα μεταχειρισμένα στην αντιπροσωπεία Hurst Autoplex της Mitsubishi στο Texas, η αγορά του σπορστκαρ έγινε μετά από μεταξύ τους συνεννόηση, με σκοπό την άμεση πώληση της Corvette. Πιο συγκεκριμένα, ο Tommy αγόρασε την γαλάζια Chevrolet Corvette LT3 έναντι $81.219, και την πούλησε μετά από λίγο βγάζοντας κέρδος $10.000!

Αφού ολοκληρώθηκε αυτή η ομολογουμένος προνομιακή αυτή συμφωνία, ο Tommy αποφάσισε να αγοράσει ένα SUV για τις καθημερινές του μετακινήσεις, και επέλεξε το Mitsubishi Outlander με τιμή $19.000 χάρη στην ανταλλαγή που τον απήλλαξε από τους φόρους. Με άλλα λόγια ο Αμερικανός κατέληξε με ένα ολοκαίνουριο D-SUV το οποίο του κόστισε μόλις $9.000 χάρη στο κέρδος που έβγαλε από την αγοραπωλησία της Corvette.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια ολοκαίνουρια Chevrolet C8 Corvette τράκαρε λίγο μετά την παραλαβή της [video]

Μετά από όλα αυτά, τα σχόλια που μιλούσαν για πιεστική σύζυγο, οικονομικά προβλήματα και άλλες εικασίες φαίνονται εκτός τόπου και χρόνου, δικαιώνοντας τον Tommy για την περίεργη αλλά ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή του.

Όσο για την Chevrolet C8 Corvette, αυτή πουλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες καθώς ένας άντρας εν ονόματι Ryan Wells που περνούσε από το σημείο, είδε τις φωτογραφίες στο facebook και διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ήταν βαμμένο στην απόχρωση που επιθυμούσε. Χωρίς να χάσει χρόνο, επισκέφθηκε την αντιπροσωπεία, έδωσε προκαταβολή και έκανε δική του την Corvette η οποία είχε λιγότερα από 2.000 km στο οδόμετρο.

[Πηγή: The Drive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube