Μια ολοκαίνουρια Chevrolet C8 Corvette τράκαρε λίγο μετά την παραλαβή της [video]

Μια ολοκαίνουρια Chevrolet C8 Corvette τράκαρε λίγο μετά την παραλαβή της [video]

Υπαίτιος για το τροχαίο φαίνεται πως ήταν ο οδηγός ενός ανασφάλιστου Hyundai Accent ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μια ολοκαίνουρια Chevrolet Corvette Stingray ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα μόλις 26 ώρες μετά από την παραλαβή της, με τον άτυχο ιδιοκτήτη να μοιράζεται τα νέα στο προφίλ του στο Facebook.

Ο Αμερικανός June Bug από το Bradenton της Flordia, παρέλαβε από την τοπική αντιπροσωπεία στις 2 Απριλίου το νέο του αυτοκίνητο - μια Chevrolet C8 Corvette σε απόχρωση Sebring Orange με το πακέτο Z51 Performance. Μοιράστηκε με τους φίλους του φωτογραφίες από το νέο του απόκτημα και - όπως θα έκανε ο καθένας από εμάς - άρχισε τις βόλτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέα Chevrolet Corvette Stingray [23 videos]

Chevrolet C8 Corvette Crash

Το ατύχημα συνέβη μια μέρα μετά, στις 3 Απριλίου, όταν ένα παλιό Hyundai Accent εμφανίστηκε μπροστά από την Corvette η οποία το εμβόλισε καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το εμπρός τμήμα της. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός του Hyundai χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε ασφάλεια.

Ο ιδιοκτήτης της Corvette γλίτωσε με μερικά κοψίματα και μώλωπες ενώ ο έτερος επιβάτης του sportscar έσπασε μερικά δάχτυλα. Όσο για το αυτοκίνητο, η ασφάλεια θα αναλάβει την αντικατάστασή του καθώς οι ζημιές είναι πολύ σοβαρές για να επισκευαστούν (προφυλακτήρας, φτερά, φώτα, καπό, ανάρτηση, αερόσακοι κ.τ.λ.). Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί και στις ΗΠΑ λόγω πανδημίας COVID-19 (κλείσιμο εργοστασίων, περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία κτλ) είναι σίγουρο πως ο June Bug θα αργήσει πολύ να δει μια νέα Corvette στο γκαράζ του.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube