Η Ares Design επαναλανσάρει τη Ferrari 250 GTO

Η Ares Design επαναλανσάρει τη Ferrari 250 GTO

Η Ares Design, που έχει ήδη σχεδιάσει την αναβίωση της DeTomaso Pantera, μας αποκαλύπτει αυτή τη φορά μια σύγχρονη ερμηνεία της Ferrari 250 GTO. Θα φτιαχτεί σε δέκα κομμάτια, έναντι $1.000.000 το ένα!

Η αγορά μιας Ferrari 250 GTO προϋποθέτει δύο σημαντικά πράγματα: Το πρώτο είναι να είσαι πάμπλουτος και το δεύτερο είναι να βρεις μία προς πώληση. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση για όποιον το φυσάει το παραδάκι και ταυτόχρονα είναι πρόθυμος να αδράξει την ευκαιρία που έχει πλέον όνομα: Ares Design. Με την προϋπόθεση και πάλι ότι δεν έχουν προ-πωληθεί όλα τα αντίγραφα...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα τιμή-ρεκόρ για μια Ferrari 250 GTO του '62 [video]

Αν σας κάτι θυμίζει το όνομα, είναι διότι είχαμε αναφερθεί εδώ στο DRIVE τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε ο Ιταλός σχεδιαστής είχε προχωρήσει σε μια σύγχρονη ερμηνεία της DeTomaso Pantera. Αυτή τη φορά λοιπόν, καταπιάστηκε με τη θρυλική Ferrari 250 GTO και στη σύγχρονη ερμηνεία της έναντι «φιλικής τιμής»: Ένα εκατομμύριο δολάρια. Όσο για το τεχνικό κομμάτι, το αυτοκίνητο που έχετε εμπρός σας βασίζεται σε μια Ferrari 812 Superfast με μια σπέσιαλ καροσερί που υποτίθεται ότι μας θυμίζει τη 250 GTO. Το DNA της Ferrari διατηρείται, τουλάχιστον, μιας και στην περίπτωση της DeTomaso Pantera από κάτω κρυβόταν μια Lamborghini Huracán.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Ferrari μπορεί να ξαναφτιάξει την 250 GTO, με την αυθεντική συνταγή

Η Ares Design εξηγεί ότι αυτό το αμάξωμα είναι επίσης συμβατό με την F12 Berlinetta, για όσους έχουν μια τέτοια και θα ήθελαν να τη «μεταμορφώσουν». Για  λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ λοιπόν (περιλαμβανομένου του αυτοκινήτου-βάσης!), μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα κομμάτι της αυτοκινητικής ιστορίας, αλλά με υπερσύγχρονη μηχανολογία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ferrari 250 GTO @ ανάβαση [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube