To DS 3 εξαφανίστηκε από τον γαλλικό κατάλογο της DS Automobiles

To DS 3 εξαφανίστηκε από τον γαλλικό κατάλογο της DS Automobiles

Τίτλοι τέλους στη Γαλλία για το DS 3. Η παραγωγή του έχει σταματήσει και δεν θα υπάρξει άμεση αντικατάσταση, ενώ είναι θέμα λίγου χρόνου για να εξαφανιστεί και από τον ελληνικό διαμορφωτή.

DS 3, c’est fini. Ύστερα από δέκα χρόνια εμπορικής καριέρας, το DS 3 πήρε σύνταξη! Το σικάτο σουπερμίνι της DS Automobiles εξαφανίστηκε από τον γαλλικό διαμορφωτή της εταιρείας, αφήνοντάς τον με δύο μόνο μοντέλα: Το DS 3 Crossback και το DS 7 Crossback. Να θυμίσουμε όμως ότι αναμένεται η μπερλίνα DS 9 που μας έχει ταλαιπωρήσει στο να (μισό)αποκαλύπτεται…

Βέβαια το τέλος του DS 3 δεν ήταν κάτι που απετέλεσε έκπληξη, δεδομένου ότι ο Yves Bonnefont, επικεφαλής της φίρμας, είχε επιβεβαιώσει το περασμένο καλοκαίρι τη διακοπή της παραγωγής του πριν από το τέλος του 2019. Το μοντέλο δεν πρόκειται να αντικατασταθεί. 

DS 3

Ο Bonnefont είχε ήδη επισημάνει από την εποχή εκείνη τη ραγδαία εμπορική υποχώρηση των 3θυρών σουπερμίνι. Θεωρούμε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα διαθέσει το πιθανά περιορισμένο στοκ της, με τους  πωλητές στη συνέχεια να κατευθύνουν τους πελάτες προς το DS 3 Crossback. Μοντέλο που ως αστικό crossover βρίσκεται αφενός στη μόδα, αφετέρου έχει εκείνες τις κόμπακτ διαστάσεις (μήκος 4,12 m) που βολεύουν για αστική χρήση. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube