Η DS 8 θα ονομάζεται τελικά DS 9 [νέα εικόνα]

Η DS 8 θα ονομάζεται τελικά DS 9 [νέα εικόνα]

Φαίνεται ότι η DS Automobiles έχει ειδικά σχέδια για τη μεγάλη μπερλίνα της. Έξω από την Κίνα, θα βαφτιστεί πιθανώς «DS 9», διατηρώντας όμως παρόμοιο σχέδιο με αυτό του κινεζικού μοντέλου.

H DS Automobiles είχε προφανώς επιλέξει ένα όνομα διαφορετικό από αυτό που προοριζόταν αρχικά για τη μεγάλη μπερλίνα της. Να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο, το οποίο απαθανατίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2019 στην Κίνα, πρόκειται να υιοθετήσει το όνομα DS 8 για τη σινική αγορά, όπου και θα κατασκευάζεται. Κάτι που ακούγεται από λογικό, καθώς ο αριθμός «8» είναι τυχερός στην Κίνα, έως και ξόρκι για τη δραματική πορεία του Groupe PSA στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. 

Τελικά, η DS Automobiles επέλεξε διαφορετικό όνομα για τις άλλες αγορές, ανεβαίνοντας μια μονάδα, αν λάβουμε υπόψη μας τη σήμανση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που απαθανατίστηκε πιθανώς κατά τη διάρκεια διαφημιστικού γυρίσματος. Μια επιβεβαίωση ύστερα από την παρθενική ευρωπαϊκή εμφάνισή τον Σεπτέμβριο.

DS 9

Η DS 8 θα ονομάζεται λοιπόν DS 9 στην Ευρώπη. Το αυτοκίνητο, του οποίου η παρουσίαση αναμενόταν τώρα κοντά (πλέον μιλάμε για τις αρχές του 2020), πατά πάνω στην πλατφόρμα του Peugeot 508-L που πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα. Θα υιοθετήσει όμως όλες τις τεχνολογίες που υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμες στην DS Automobiles, περιλαμβανομένων αυτών που έχουν υιοθετηθεί στο DS 7.

Από την πλευρά των μοτέρ, θα πρέπει να αναμένουμε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες της γκάμας της DS Automobiles, αλλά και ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό μοντέλο. Εάν και μόνο η DS αποφασίσει να λανσάρει το αυτοκίνητο στην Γηραιά Ήπειρο, φυσικά. Βέβαια, αυτές οι φωτογραφίες φαίνονται επιβεβαιωτικές, προκαθορίζοντας κατά ένα τρόπο ότι το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του αυτοκινήτου επικυρώθηκε από τους ιθύνοντες του Groupe PSA.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube