Citroën: Καινούργια διαφήμιση για τα 100 χρόνια της [video]

Citroën: Καινούργια διαφήμιση για τα 100 χρόνια της [video]

Η Citroën θα γιορτάσει το 2019 τα 100 χρόνια της. Με την ευκαιρία αυτή, ο Γάλλος κατασκευαστής λανσάρει μια νέα έκδοση της «ταινίας της φίρμας» με τον τύπο που κάνει auto-stop.

Το επόμενο έτος, που η Citroën θα γίνει 100 ετών, αυτό θα είναι και μια από τις μεγάλες επετείους της αυτοκίνησης. Προφανώς, η γαλλική φίρμα σχεδιάζει να το γιορτάσει με μεγάλo ντόρο. Και έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλές γενέθλιες εκδηλώσεις.

Από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου μάλιστα, θα γίνει «η συγκέντρωση του αιώνα», με στόχο να συναντηθούν στο Ferté-Vidame, ένα μικρό χωριό στο διαμέρισμα  Eure-et-Loir, ο μέγιστος αριθμός από Citroën. Η φίρμα ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει δύο νέα πρωτότυπα την άνοιξη, ενώ όλα τα υφιστάμενα μοντέλα θα διατίθενται και σε σπέσιαλ, γενέθλια έκδοση «100 ans».

Η Citroën όμως θα ξεκινήσει γιορτάζοντας την εκατονταετηρίδα της με το τηλεοπτικό λανσάρισμα μιας νέας διαφήμισης. Πρόκειται για μια πιο επίκαιρη έκδοση του φιλμ της φίρμας που έχουμε δει ήδη από τις αρχές του 2018. Ένα σποτ όπου ανακαλύπτουμε έναν τύπο που κάνει auto-stop, ταξιδεύοντας στο χρόνο με τα εμβληματικά μοντέλα της φίρμας, από το 2CV μέχρι το πρωτότυπο CXperience.

Το σημείο είναι εμπλουτισμένο με αδημοσίευτες σεκάνς και μάλιστα με «καλεσμένους». Βλέπουμε μια DS, σε μια στάση όπου περιμένουμε να δούμε στην καμπίνα τον de Gaulle... αλλά τελικά είναι ο Jacques Séguéla. Η Citroën κλείνει επίσης το μάτι στιw πιο χαρακτηριστικές διαφημίσεις της φίρμας: Το AX στο Σινικό Τείχος, το Visa GTi στο αεροπλανοφόρο Clémenceau, τη CX με την Grace Jones ... Ο τύπος μας γίνεται επίσης συνοδηγός του Sébastien Loeb, με Xsara WRC, το αυτοκίνητο χάρη στο οποίο ο Loeb έγινε για πρώτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής. Η Citroën έχει επίσης ενσωματώσει μια νέα σεκάνς με τη μεγάλη καινοτομία της, το C5 Aircross, του οποίας η διαφημιστική καμπάνια στη Γαλλία θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου.

Η διαφήμιση της εκατονταετηρίδας θα παίζει στη γαλλική τηλεόραση από τις 30 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου. Και δεν έχουμε ενημέρωση αν θα τη δούμε στην ελληνική TV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube