Bugatti Chiron Sport Alice: Το καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Bugatti Chiron Sport Alice: Το καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Bugatti με το ψευδώνυμο "Alice" είναι το δώρο ενός πελάτη στην αγαπημένη του σύζυγο.

Η Bugatti ανακοίνωσε την Chiron Sport με το ψευδώνυμο "Alice" η οποία αποτελεί δώρο ενός πελάτη της στην σύζυγό του, με το timing να φαντάζει ιδανικό για την ημέρα των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου.

Για τη δημιουργία αυτής της ιδιαίτερης Chiron Sport, οι σχεδιαστές της Bugatti στο Molsheim συνεργάστηκαν με τον πελάτη ο οποίος παρήγγειλε το μοντέλο από την αντιπροσωπεία H.R. Owen στο Λονδίνο. 

Alice

Εξωτερικά, το μοντέλο συνδυάζει λευκή απόχρωση Matt Blanc για το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος με γραφικά και πίσω μέρος βαμμένα σε Silk Rosé. Διχρωμία έχουμε και στους τροχούς με ασημί ρίγες και ροζ πινελιές.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από δέρμα και Alcantara σε απαλό γκρι Gris Rafale και λεπτομέρειες σε Silk Rosé. Το όνομα "Alice" είναι ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων και τυπωμένο στα αλουμινένια πατήματα των μαρσπιέ

Alice

Κίνηση στο υπεραυτοκίνητο δίνει ο γνωστός quad-turbo κινητήρας W16 8,0 λίτρων που αποδίδει που αποδίδει 1.500 PS και 1.600 Nm. Η επιτάχυνση 0-100km/h απαιτεί 2,4 δευτερόλεπτα, τα 0-200km/h έρχονται σε 6,1 δευτερόλεπτα, τα 0-300km/h σε 13,1 δευτερόλεπτα και τα 0-400km/h σε 32,6 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική ταχύτητα, σύμφωνα με την Bugatti ξεπερνά τα 420 km/h. Επιπλέον, η έκδοση με το πρόθεμα Sport είναι 18 kg ελαφρύτερη από την "απλή" Chiron με πιο επιθετικό στήσιμο για καλύτερο κράτημα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει το leasing μιας Bugatti Chiron Sport; [video]

Η τιμή της Bugatti Chiron Sport αγγίζει τα 2,65 εκατομμύρια ευρώ, όμως λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που την καθιστούν μοναδική, η έκδοση Alice θα κοστίζει ακόμα περισσότερο, καθιστώντας την ένα από τα ακριβότερα δώρα που μπορεί κάποιος να κάνει στη σύζυγό του με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

[Πηγή: Bugatti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube