BMW: Συγχωνεύονται οι 4 Series και 8 Series

BMW: Συγχωνεύονται οι 4 Series και 8 Series

Επιστρέφει η BMW 6 Series το 2026 ως προϊόν συγχώνευσης των 4 Series και 8 Series.

BMW

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για τα κουπέ και κάμπριο μοντέλα μειώνεται συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί κατασκευαστές να διακόπτουν την παραγωγή και την εξέλιξη τους για χάρη των SUV ή crossover αυτοκινήτων των οποίων η αγοραστική επιτυχία είναι εγγυημένη.

Για παράδειγμα, η Mercedes-Benz αποχαιρέτησε μια για πάντα τις SLC, S-Class κουπέ και κάμπριο αλλά και την AMG GT Roadster. Επιπλέον, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν τις δίπορτες εκδόσεις των C-Class και E-Class να γίνονται δύο μοντέλα σε ένα με την ονομασία CLE.

BMW

Τώρα όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα της BMW να ακολουθήσει και εκείνη το μονοπάτι της συρρίκνωσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αυστραλιανού περιοδικού WhichCar, οι κουπέ και κάμπριο εκδόσεις των 4 Series και 8 Series θα συγχωνευτούν σε ένα μοντέλο το οποίο θα ακούει στο όνομα 6 Series.

Oι φήμες θέλουν την επιστροφή της «6άρας» να πραγματοποιείται το 2026. Αν και το μέλλον της 4 Series Gran Coupe είναι άγνωστο μέχρι στιγμής, πηγές θέλουν την 4πορτη 8 Series Gran Coupe να γίνεται μέλος της οικογένειας της «7άρας».

BMW

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν. Όπως και να έχει, μπορεί τα κουπέ και κάμπριο μοντέλα να είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση, αλλά φαίνεται ότι ο Βαυαρός κατασκευαστής σεβόμενος την ιστορία και το κοινό του εξακολουθεί να αρνείται να τα διαγράψει από την γκάμα του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube