Βίντεο-σοκ: Ένα Jeep Wrangler μετράει τούμπες σε βουνό στο Κολοράντο

Βίντεο-σοκ: Ένα Jeep Wrangler μετράει τούμπες σε βουνό στο Κολοράντο

Είναι εκπληκτικό ότι κανείς δεν σκοτώθηκε, όμως μια 23χρονη επιβάτης έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Το Black Bear Pass κοντά στο Telluride, Κολοράντο, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Ο δρόμος, στενός και φιδωτός ανεβάινει ψηλά στο βουνό περνώντας από τους γραφικούς καταρράκτες Bridal Veil πριν συνεχίσετε στο Telluride. 

Για πολλούς οδηγούς ο δρόμος αυτός με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες είναι μια πρόκληση και δεν είναι λίγοι αυτοίπου επιστρατεύουν τα 4Χ4 οχήματά τους για να τον περάσουν. Όμως κάτι μπορεί να στραβώσει. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το βίντεο από ένα άλλο όχημα, καταγράφει ένα Jeep Wrangler να φέρνει απίστευτες τούμπες στην απότομη πλαγιά και να διαλύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του Wrangler σταμάτησε να βοηθήσει ένα άλλο Jeep αφήνοντας μέσα στο όχημα μια 23χρονη γυναίκα και δύο σκυλιά. Ο άντρας είπε στην αστυνομία πως έβαλε χειρόφρενο πριν βγει από το όχημα το οποίο για άγνωστο λόγο γλίστρησε προς την πλαγιά. Ο άντρας προσπάθησε να ξαναμπεί στη θέση του οδηγού όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Το αυτοκίνητο κατρακύλησε στην πλαγιά και η 23χρονη που εκτοξέυτηκε από αυτό σε κάποια φάση υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς με πολλαπλά κατάγματα και βλάβη στον νωτιαίο μυελό. Οι γιατροί λένε ότι η άτυχη γυναίκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να αναρρώσει πλήρως ενώ τρέχουν ήδη καμπάνιες για να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία της. Όσο για τα σκυλιά, ένα εκ των δύο είναι καλά στην υγεία του ενώ το άλλο αγνοείται.

[Πηγή: San Miguel County Sheriff μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube