Αυτή η BMW 3.0 CSL ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ

Αυτή η BMW 3.0 CSL ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ

Μια εξαιρετικά σπάνια BMW 3.0 CSL κατακυρώθηκε στον πλειοδότη έναντι 1.017.500 σε ειδική δημοπρασία του οίκου RM Sotheby's.

Εδώ έχουμε να κάνουμε μια ένα από τα πιο αποκλειστικά αυτοκίνητα της BMW που έχουν πουληθεί ποτέ.

O πρόσφατος ιδιοκτήτης της υπέγραψε μια επιταγή 1.017.500 ευρώ για να κοσμήσει με αυτήν την εντυπωσιακή BMW 3.0 CSL το γκαράζ του. Ένα αδιαμφισβήτητα ιλιγγιώδες ποσό για ένα ανασχεδιασμένο κουπέ που κρύβει στην πραγματικότητα μια αντίστοιχα σφόδρα ποθητή BMW M4 CSL.

H σπάνια BMW 3.0 CSL ανέβασε την αξία της μέσα σε έναν χρόνο από τις 800 χιλιάδες στο ένα εκατομμύριο ευρώ

BMW 3.0 CSL, RM Sotheby's

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γερμανός κατασκευαστής από τη Βαυαρία αποκάλυψε αυτήν την περιορισμένη σειρά στα τέλη του 2022 για να γιορτάσει την 50ή επέτειο του τμήματος Motorsport.

Η ιδέα ήταν να διατεθεί στην αγορά μέσω μόνο πενήντα μονάδων ένα αυτοκίνητο που θα έπαιρνε την ταυτότητα του ομώνυμου μοντέλου του 1972. Με την παρτίδα να περιλαμβάνει διτούρμπινο 3λιτρο μοτέρ με ισχύ 560 άλογα, σπέσιαλ bodykit από πολυμερές ενισχυμένο με ίνες άνθρακα και φτιαγμένο στο χέρι, μπλε, γαλάζια και κόκκινη διακόσμηση στην άσπρη καροσερί, χρυσαφί ζάντες, κίτρινη φωτεινή υπογραφή στα εμπρός φανάρια και φώτα φρένων λέιζερ. Όλα αυτά για ένα αυτοκίνητο πισωκίνητης αρχιτεκτονικής με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

BMW 3.0 CSL, RM Sotheby's

Με τέτοιο τεχνικό δελτίο, στάγδην παραγωγή και μόνο 33 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, δεν είναι περίεργο ότι η τιμή του αυτοκινήτου έφτασε σε νέα ύψη. Η BMW 3.0 CSL να σας υπενθυμίσουμε ότι το 2022 κόστιζε 800.000 ευρώ. Οπότε και ήταν μια προσοδοφόρα επένδυση για τον πρώτο ιδιοκτήτη που «τόκισε» τα λεφτά του με επιτόκιο 27,2%!
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube