All Blacks, εκτός από ράγκμπι «παίζουν» και LR Discovery [video]

All Blacks, εκτός από ράγκμπι «παίζουν» και LR Discovery [video]

Παίκτες της ομάδας ράγκμπι All Blacks της Νέας Ζηλανδίας σήκωσαν στα χέρια ένα Land Rover Discovery που εμπόδιζε το λεωφορείο τους.

All Blacks, εκτός από ράγκμπι «παίζουν» και LR Discovery

Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες ράγκμπι της νεοζηλανδέζικης ομάδας All Blacks κόλλησαν μέσα στο Παρίσι με το λεωφορείο τους. 

Στο τέλος της προπόνησης, ενόψει του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 εναντίον της Αργεντινής (σ.σ. σήμερα), οι All Blacks έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τα μούσκουλά τους για να μετακινήσουν ένα αυτοκίνητο που εμπόδιζε τη διέλευση του πούλμαν που τους μετέφερε.

Θηρία! Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στους παίκτες ράγκμπι!

Ο «αντίπαλος» ήταν επίσης μπρατσωμένος και με μεγάλο όγκο. Ένα Land Rover Discovery που ζυγίζει πάνω από 2,3 τόνους. Δεν χρειάστηκαν περισσότερα από λίγα λεπτά για να χάσει τη μάχη το μεγάλο βρετανικό SUV που είχε παρκάρει άσχημα.

Ράγκμπι

Τα θηρία της All Blacks μετακίνησαν το Disco μερικά εκατοστά, ανοίγοντας δρόμο για το λεωφορείο τους. Η σκηνή, που διαδραματίστηκε με χιουμοριστική διάθεση και (και χωρίς υλικές ζημιές για το αυτοκίνητο), γυρίστηκε από το νεοζηλανδικό τηλεοπτικό κανάλι NZR+ και έχει πάνω από 860.000 προβολές στον λογαριασμό X της ομάδας.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στους παίκτες ράγκμπι! Αν πάμε πίσω στο 2016 θα θυμηθούμε το κατόρθωμα των παiκτών του Bath Rugby Club. Ενάντια στο μονοθέσιο RB8 της Red Bull με οδηγό τον Αυστραλό Daniel Ricciardo.

Τα 750 άλογα της RB8 δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε ένα εκατοστό από το scrum των οκτώ forward που αποτελούσαν το αντίπαλο δέος του μονοθεσίου. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube