Acura NSX μετατράπηκε σε γλάστρα; [video]

Acura NSX μετατράπηκε σε γλάστρα; [video]

Ένα ασυνήθιστο έκθεμα σε αντιπροσωπεία της Acura στις ΗΠΑ προκάλεσε το ενδιαφέρον μας.

Το Honda/Acura NSX δεύτερης γενιάς που κυκλοφόρησε το 2016, μπορεί να μην φημίζεται για τις πωλήσεις του, όμως είναι ένα μοντέλο με εντυπωσιακές επιδόσεις και τεχνολογία. Το θέαμα λοιπόν μιας γλάστρας με σχήμα NSX στην είσοδο της αντιπροσωπείας κέντρισε το ενδιαφέρον μας, καθώς από περιέργεια και μόνο θελήσαμε να δούμε πώς κατέληξε εκεί!

Μετά από μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, είδαμε πως το περίεργο έκθεμα βρίσκεται στην αντιπροσωπεία John Eagle Acura στο Τέξας από το φθινόπωρο του 2018, και προς ανακούφιση όλων δεν πρόκειται για πραγματικό NSX.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Honda NSX του 1990

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, πρόκειται για μια κούφια μεταλλική κατασκευή βασισμένη σε σωληνωτό πλαίσιο, που έχει παρόμοιες διαστάσεις και σχήμα με το ιαπωνικό υπεραυτοκίνητο. Μάλιστα οι δημιουργοί της τοποθέτησαν εμπρός προφυλακτήρα (σε ασορτί πράσινο χρώμα), φώτα και τροχούς από το NSX τα οποία σε συνδυασμό με το καλυμμένο από γρασίδι αμάξωμα ξεγελάνε ακόμα και τον πιο δύσπιστο! Φυσικά κάτω από το γρασίδι απουσιάζουν τα πανάκριβα μηχανικά μέρη του υβριδικού NSX των 580 PS και 650 Νm από ένα twin-turbo V6 3,5 λίτρων και τρία ηλεκτρομοτέρ.

Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία μάλιστα έχει φτιάξει και άλλο ένα παρόμοιο έργο, αυτή τη φορά βασισμένο σε SUV της Acura. Οφείλουμε να παραδεχτούμε τους τεχνίτες της AE ACCESS για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν και την John Eagle Acura για αυτό το έξυπνο διαφημιστικό τρικ που μπορεί να κόστισε αλλά σίγουρα έφερε αρκετό κόσμο στις πόρτες της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube