Mansory: Τιρκουάζ σε Mercedes-Benz δεν συνεπάγεται βαρεμάρα

Mansory: Τιρκουάζ σε Mercedes-Benz δεν συνεπάγεται βαρεμάρα

Ο βελτιωτικός οίκος έχει συνδυάσει τις οπτικές του τροποποιήσεις με αλλαγές στον V8, οπότε τώρα αποδίδει 850 PS.

Η Mercedes-Benz επέλεξε το τιρκουάζ χρώμα στα φωτιστικά σώματα για να ενημερώνει τους υπόλοιπους οδηγούς ότι τα μοντέλα της κινούνται σε αυτόνομη λειτουργία οδήγησης. Η Mansory πάντως πιστεύει ότι τα έντονα χρώματα δεν πρέπει να ταυτιστούν με τη βαρετή οδήγηση.

Είτε λατρεύετε είτε απεχθάνεστε τις αυτοκινητιστικές μεταμορφώσεις της Mansory, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι ξέρουν πώς να κάνουν εντύπωση. Δείτε για παράδειγμα τη συγκεκριμένη Mercedes-Benz AMG SL 63.

Με τη Mansory SL63, θα θες να πας αργά για να σε βλέπουν όσο περισσότερο γίνεται. Αλλά με 850 PS, όλο κάτι θα γαργαλάει το δεξί σου πόδι

To εντυπωσιακό γκρι εξωτερικό χρώμα αποπνέει μια επιθετική αύρα, ειδικά από τη στιγμή που συνδυάζεται με μια πληθώρα αξεσουάρ από ανθρακονήματα. Γαλάζιες και τιρκουάζ πινελιές απογειώνουν οπτικά τη γερμανική σιλουέτα, που έχει φορέσει φαρδύτερα φτερά και τις custom ζάντες των 21 ιντσών.

Mercedes-Benz

Στο μπροστινό μέρος, ο λογότυπος της Mercedes-Benz έχει αντικατασταθεί από ένα πομπώδες σήμα της Mansory. Το αυτό συμβαίνει και στο πίσω μέρος και παντού στο αμάξωμα. Το αστέρι του Γερμανού κατασκευαστή απουσιάζει παντελώς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τιρκουάζ φώτα σε Mercedes-Benz; Σημαίνουν αυτόνομη οδήγηση

Ακόμα κι από την καμπίνα. Στο κέντρο του τιμονιού αναγράφεται -τι άλλο- Mansory, το ίδιο και στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Ενώ το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι φωτεινό χάρη στις πινελιές όπως τα φώτα ημέρας LED σε σχήμα L, δεν πιάνει μία σε σύγκριση με την καμπίνα.

Mercedes-Benz

Σε σχεδόν κάθε εσωτερικό πάνελ υπάρχει έντονο τιρκουάζ δέρμα με κίτρινες αντιθέσεις. Αν πάντως δεν ταυτίζεστε με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις, κανένα πρόβλημα. Η Mansory θα φέρει την καμπίνα ακριβώς στα μέτρα σας, ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό σας γούστο. 

Δύσκολα πάντως θα θελήσετε κάτι παραπάνω από τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,0 lt. Έχει βελτιωθεί ώστε να αποδίδει 850 PS, τα οποία εκτοξεύουν το γερμανικό μοντέλο στα 332 km/h. 

Mercedes-Benz

Με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, η βαριά ανοιχτή Mercedes-Benz εκτοξεύεται με λύσσα προς τα μπροστά. Χρειάζεται μόλις 3,2" για να πιάσει τα 100 km/h από στάση.

Αν θεωρείτε ότι δεν χρειάζεστε τόσο εκρηκτικές επιδόσεις, η Mansory προσφέρει το πακέτο βελτίωσης P720, που αναβαθμίζει τον κινητήρα στα 720 PS.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube