Mansory F8XX: Όταν η Ferrari F8 Tributo δεν είναι αρκετή! [video]

Mansory F8XX: Όταν η Ferrari F8 Tributo δεν είναι αρκετή! [video]

Η Mansory βελτιώνει την κεντρομήχανη Ferrari με την απόδοση να σκαρφαλώνει στους 880 PS!

Μπορεί η Ferrari F8 Tributo να είναι ένα από τα ταχύτερα και τα πιο εντυπωσιακά κεντρομήχανα υπεραυτοκίνητα της κατηγορίας της όμως η Mansory θέλησε να επέμβει σε εμφάνιση και μηχανικά μέρη παρουσιάζοντας τη δική της εκδοχή που ονομάζεται F8XX.

Σχεδιαστικά η F8XX ξεχωρίζει από το πλήρες bodykit που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, σπλίτερ, αεροδυναμικά πτερύγια, πλαίσια στις εισαγωγές αέρα, καθρέφτες, μαρσπιέ, διπλή αεροτομή, μεγαλύτερο διαχύτη και πάνελ από σφυρήλατο ανθρακόνημα. Την εικόνα συμπληρώνει η απόχρωση Catania Green με χρυσές ρίγες σε συνδυασμό με τις σφυρύλατες ζάντες 21" εμπρός και 22" πίσω που είναι επίσης βαμμένες χρυσές με πράσινες δαγκάνες φρένων.

Mansory

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μπεζ δέρμα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας. Έχουμε επίσης λευκές πινελιές, ματ μαύρες επιφάνειες και τα εμβλήματα της Mansory στο τιμόνι, το ταμπλό και τα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Ο twin-turbo κινητήρας 3,9 λίτρων  αποδίδει 880 PS (+160 PS) και 980 Nm (+190 Nm) χάρη σε νέο λογισμικό. Η αύξηση της ισχύος έχει αντίκτυπο και στις επιδόσεις αφού πλέον η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,6" (-0,3") και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 354 km/h (+14 km/h).

Η Mansory δεν αποκάλυψε την τιμή της F8XX όμως αν κρίνουμε από άλλα μοντέλα της αναμένεται να κυμανθεί αρκετά πάνω από τα €236.000 που κοστίζει η εργοστασιακή Ferrari F8 Tributo στην Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Novitec βελτιώνει την Ferrari F8 Tributo

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube