Η Novitec βελτιώνει την Ferrari F8 Tributo

Η Novitec βελτιώνει την Ferrari F8 Tributo

Η Ferrari F8 Tributo αποκτά περισσότερη ισχύ, χαμηλωμένη ανάρτηση, νέους τροχούς και νέα εξάτμιση.

Η Novitec ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιώσεις για την Ferrari F8 Tributo που εστιάζουν στον κινητήρα, την ανάρτηση και την εξάτμιση του υπεραυτοκινήτου.

Ο twin-turbo V8 3,9 λίτρων από το Maranello απέκτησε νέο λογισμικό Novitec N-Tronic το οποίο αυξάνει την ισχύ στους 787 PS (+67 PS) και τη ροπή στα 882 Nm (+112 Nm). Ως αποτέλεσμα, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,7" (-0,2") και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 340 km/h.

Η νέα εξάτμιση της Novitec με διπλές απολήξεις από ανθρακονήματα και ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ελαφρύτερη από την εργοστασιακή, συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος και προσφέρει πιο έντονη ηχητική εμπειρία.

Ferrari F8 Tributo by Novitec

Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 35 mm με τη βοήθεια νέων αμορτισέρ με πιο σπορ ρύθμιση, ενώ τα μετατρόχια μπορούν να αυξηθούν από 20 mm έως 40 mm ανάλογα με τους αποστάτες που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης. Προαιρετικά διατίθεται και υδραυλικό κιτ ανύψωσης του εμπρός άξονα κατά 40 mm ώστε το αυτοκίνητο να περνά ευκολότερα από εμπόδια χωρίς να τραυματίζει το σπλίτερ.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, οι επεμβάσεις της Novitec περιορίζονται στις σφυρήλατες ζάντες 21" και 22" που φορούν ελαστικά Pirelli P Zero και είναι διαθέσιμες σε τρια διαφορετικά σχέδια. Επιπλέον, η εταιρεία εξελίσει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για την F8 Tributo που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Τέλος, η Novitec προσφέρει και δυνατότητες εξατομίκευσης του εσωτερικού κατά παραγγελία.

[Πηγή: Novitec]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube