Ίσως το πιο ακραίο bodykit για Alfa Romeo GTA

Ίσως το πιο ακραίο bodykit για Alfa Romeo GTA

Ένα ανεξάρτητο project ελεύθερου χρόνου βασισμένο στην κλασική Alfa Romeo από τη δεκαετία του '60.

Ο καλλιτέχνης Mares Narcis George δημιούργησε ένα ακραίο αισθητικό πακέτο για την Alfa Romeo GTA του 1965 το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η σχεδιαστική προσέγγιση μας θυμίζει τα βελτιωμένα VW Golf II GTI και Renault Clio R5 Turbo του Khyzyl Saleem, και δεν απευθύνεται στους λάτρεις των κλασικών μοντέλων καθώς το τελικό αποτέλεσμα απέχει σε μεγάλο βαθμό από το εργοστασιακό όχημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλες οι Alfa Romeo GTA που αγαπήσαμε

Το bodykit αποτελείται από προεκτάσεις για τα εμπρός και πίσω φτερά με ενσωματωμένες εισαγωγές αέρα που αυξάνουν σημαντικά το πλάτος, ένα τεράστιο ανθρακονημάτινο σπλίτερ στο εμπρός μέρος που σχεδόν ακουμπά στο έδαφος, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με γρίλια που θυμίζει Aston Martin Vantage, εισαγωγή αέρα στο καπό, ανθρακονημάτινα μαρσπιέ, αεροτομή και πίσω διαχύτη με διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Όλα αυτά συνδυάζονται με χαμηλωμένη ανάρτηση και μαύρες ζάντες μεγάλης διαμέτρου που φορούν ελαστικά τύπου σλικ.

Alfa

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, το σχέδιο του Mares δεν προορίζεται για την παραγωγή και θα παραμείνει αποκλειστικά στον ψηφιακό κόσμο.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που ακραία project έχουν υλοποιηθεί σε μορφή πρωτοτύπου για εκθέσεις βελτιωμένων οχημάτων όπως η SEMA.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Alfa Romeo Giulia GTA αλλιώτικη απ’ τις άλλες! [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube