Διχάζει η Lamborghini Countach της Liberty Walk [video]

Διχάζει η Lamborghini Countach της Liberty Walk [video]

Βλασφημία και καγκουριά ή εξύψωση κι υπερθέαμα; Η Liberty Walk διχάζει με την επέμβασή της στη θρυλική Lamborghini Countach.

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk έχει επέμβει σε σωρεία μοντέλων, γεμίζοντάς τα με αεροτομές και φτιασίδια. Τώρα, κυκλοφόρησε ένα teaser για το πώς φαντάζεται την τέλεια Lamborghini Countach, η οποία θα αποκαλυφθεί στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Όχι, δεν μιλάμε για παρέμβαση στη σύγχρονη Lamborghini Countach LPI 800-4, αλλά για το εμβληματικό σούπερκαρ που κατασκεύασαν οι Ιταλοί από το 1974 έως το 1990.

Ιεροσυλία ή υπερθέαμα; Η Η Liberty Walk βάζει χέρι στη θρυλική Lamborghini Countach

Καθώς θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια όλων των εποχών, η παρέμβαση της Liberty Walk διχάζει. Αφήνουμε στην προσωπική κρίση του καθενός το κατά πόσο συνιστά ένα βήμα προς τα εμπρός ή μια κακόγουστη καγκουριά σε ένα κλασικό μοντέλο.

Lamborghini Countach

Σύμφωνα με το βίντεο teaser, η LB Works Countach χαμηλώνει ώστε να γλείφει σχεδόν το έδαφος, αποκτά γιγάντιες προεκτάσεις φτερών κι έναν τεράστιο πίσω διαχύτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Toyota GR Supra δέχεται την περιποίηση της Liberty Walk

Το κιτ αντικαθιστά ακόμη και τον εργοστασιακό μπροστινό προφυλακτήρα με τους προβολείς ομίχλης με έναν εξοπλισμένο με εισαγωγές αέρα. Η απόσταση από το έδαφος μετριέται πλέον σε χιλιοστά, όχι σε εκατοστά.

Lamborghini Countach

Στο πλάι, το κιτ διατηρεί τις εισαγωγές αέρα του μοντέλου της Sant'Agata αλλά με πιο έντονες πλαϊνές ποδιές. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η τεράστια φτερούγα που κατεβαίνει χαμηλά, ενώ έχει αφαιρεθεί ο μαμά πίσω προφυλακτήρας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλείται η Lamborghini Countach του Λύκου της Wall Street

Η Liberty Walk έχει γίνει γνωστή για τις δημιουργίες της που τραβούν την προσοχή και που απέχουν πολύ από αυτό που είχαν αρχικά στο μυαλό τους οι σχεδιαστές των εργοστασίων. Εκεί όμως που είχε ξεσηκώνει το διαδίκτυο ήταν όταν πέρσι έβαλε χέρι σε ένα από τα πιο σημαντικά υπεραυτοκίνητα όλων των εποχών, τη θρυλική Ferrari F40.

Lamborghini Countach

Το τελικό αποτέλεσμα δίχασε τις γνώμες κι αυτό θα συμβεί τώρα και με τη Lamborghini Countach. Πράγμα που σημαίνει ότι ασχέτως αν επιδοκιμάζετε ή όχι τη δουλειά της, η Liberty Walk πέτυχε τον στόχο της: Να ασχοληθούμε μαζί της και να γίνει ντόρος.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube