Μετατρέψτε το Game Boy σε ταχύμετρο αυτοκινήτου!

Μετατρέψτε το Game Boy σε ταχύμετρο αυτοκινήτου!

Προσθέστε μια νοσταλγική νότα στο αυτοκίνητό σας.

Game Boy

Ένας δημιουργικός ρετρό gamer έχει μετατρέψει το εμβληματικό Game Boy σε λειτουργικό ταχύμετρο για το αυτοκίνητό του. 

Η αγαπημένη παιχνιδομηχανή, που λατρεύτηκε από εκατομμύρια παιδιά κι εφήβους ανά τον πλανήτη, θα προσθέσει κάμποση νοσταλγία της δεκαετίας του 1990 στο όχημά σας.

Γνωστός ως Inkdretro στο Instagram, ο επιδέξιος εφευρέτης έχει τοποθετήσει το ταχύμετρο Game Boy στο Ford EcoSport του.

Ποιος δεν έχει λατρέψει το Game Boy; Ποιος δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις; Τώρα μπορεί να έχει θέση σε ένα σύγχρονο μοντέλο

Δεν έχει καταφέρει να το ενσωματώσει στο λειτουργικό του οχήματος, αφού το ταχύμετρο Game Boy παραμένει μια ξεχωριστή συσκευή που τροφοδοτείται από μπαταρία.

Game Boy

Το Game Boy μπορεί να υπολογίσει την ταχύτητα χάρη σε μια ενσωματωμένη μονάδα GPS. Ο Κύρος Γρανάζης θα επιχειρήσει τώρα να βρει τρόπο να το συνδέσει με τη θύρα OBD του αυτοκινήτου.

Διότι αυτή τη στιγμή, η λειτουργικότητα του Game Boy είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Προσφέρει μέτρηση ταχύτητας σύμφωνα με τους δορυφόρους, αλλά ποιος δεν έχει ταχύμετρο στο αυτοκίνητό του; Δείχνει επίσης πότε το όχημα είναι ακινητοποιημένο.

Game Boy

Αν όμως όντως συνδεθεί με τη θύρα OBD, θα μπορούσε να προβάλλει πληθώρα δεδομένων. Ανάλογα με το όχημα, ο οδηγός θα αποκτούσε πρόσβαση σε ενδείξεις που πολλές φορές παραμένουν κρυφές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μερακλής φτιάχνει κλασική Lancia με βάση το Mazda MX-5

Όπως τη θερμοκρασία λαδιού και την πίεση του τούρμπο. Στα νεότερα μοντέλα, ακόμα και τη θερμοκρασία του νερού που συνήθως δεν παρουσιάζεται.

Game Boy

Καθώς τα αψεγάδιαστα Game Boy θεωρούνται πλέον συλλεκτικά και πωλούνται ακριβά, θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα χαλασμένο. Για ορισμένους λάτρεις των ηλεκτρονικών, το να μαγαρίσετε μια λειτουργική κλασική φορητή συσκευή παιχνιδιών είναι τόσο επώδυνο όσο για μας η τοποθέτηση ενός φρικτού body-kit στη Lamborghini Countach.

Ο Inkdretro έχει επίσης μετατρέψει ένα χειριστήριο Nintendo Entertainment System (NES) σε κλειδί για το Ford του. Αλλά τα Game Boy έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και για αρνητικούς σκοπούς.

Game Boy

Το 2021, συμμορία συνελήφθη στο Yorkshire της Αγγλίας έχοντας στην κατοχή της μια συσκευή διάρρηξης αυτοκινήτων που λειτουργούσε με σύστημα keyless entry. Το κλου της υπόθεσης; Ήταν μεταμφιεσμένη σε Game Boy!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube