Πώς οδηγεί αυτοκίνητο ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο;

Πώς οδηγεί αυτοκίνητο ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο;

Ο ψηλότερος άνθρωπος στη Γη έχει προβλήματα που ούτε μας περνούν από το μυαλό. Ευτυχώς η λύση βρίσκεται στις ανοιγόμενες ηλιοροφές.

ψηλότερος άνθρωπος

Ο Sultan Kosen είναι επισήμος ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο και κατέχει πολλαπλά παγκόσμια ρεκόρ, πιστοποιημένα από τα ρεκόρ Guinness από το 2009. Το υπερφυσικό του μέγεθος έχει ορισμένα πλεονεκτήματα, αλλά και πολλά μειονεκτήματα, που τον δυσκολεύουν να ζήσει μια κανονική ζωή.

Ένα από αυτά είναι να βρει ένα αυτοκίνητο που θα τον χωράει. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο φτάνει τα 2,51 m! Ποιο μοντέλο να τον φιλοξενήσει στο εσωτερικό του χωρίς να κοπανάει παντού;

Πώς είναι να είσαι ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο; Και τι αυτοκίνητο μπορείς να επιλέξεις;

ψηλότερος άνθρωπος

Ο Τούρκος δυσκολεύεται καθημερινά με πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν δεδομένα, από την εύρεση παπουτσιών ή παντελονιών μέχρι ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει με κάποια στοιχειώδη άνεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Shaquille O'Neal ένωσε δύο Lamborghini Gallardo για να χωρέσει

Αν σας έκανε εντύπωση που ο Shaquille O'Neal αναγκάστηκε να ενώσει δύο Lamborghini Gallardo για να βολέψει τα 216 cm του στην ιταλική καμπίνα, ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει πάει σε τελείως άλλη πίστα.

ψηλότερος άνθρωπος

Δεν προσπαθεί να βρει αρκετά ψηλό αυτοκίνητο, γιατί έτσι κι αλλιώς, σε κανένα δεν νιώθει άνετα. Πλέον βολεύεται και με πιο χαμηλά, αρκεί να έχουν ανοιγόμενη ηλιοροφή. Σε αυτή την περίπτωση, απλώς βγάζει το κεφάλι του έξω και δεν τον περιορίζει τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Καλά, με αυτή τη γυναίκα βρήκε να τα βάλει; [video]

Εκτός βέβαια ότι βρέχεται ή κρυώνει ή καίγεται από τον ήλιο. Προσπαθεί να αντιπαρέλθει όλα τα παραπάνω με μια μικρή ομπρέλα στερεωμένη στην οροφή. Αυτό του επιτρέπει να οδηγεί μοντέλα που δεν τα λες και τόσο ευρύχωρα.

ψηλότερος άνθρωπος

Να, όπως το Peugeot 308, δεν το φαντάζεσαι για όχημα που θα επέλεγε ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο. Θα ήταν πιο ταιριαστός στο μεγαλύτερο 3008 ή στο 5008, αλλά εκεί μπορεί η ηλιοροφή να έφτανε στο πηγούνι του και να τον δυσκόλευε.

Έχει ενδιαφέρον πώς γραπώνουν οι τεράστιες παλάμες του Kosen το τιμόνι του 308. Το τμήμα μάρκετινγκ της γαλλικής εταιρείας μάλλον δεν θα επέλεγε ποτέ τον 41χρονο για να διαφημίσει τα μικρότερης διαμέτρου τιμόνια των μοντέλων της.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube