Καλά, με αυτή τη γυναίκα βρήκε να τα βάλει; [video]

Καλά, με αυτή τη γυναίκα βρήκε να τα βάλει; [video]

Τύχη βουνό: να τσακωθείς στο δρόμο με τη μεγαλύτερη σταρ της άρσης βαρών!...

Όλοι ξέρουμε ότι δεν πρέπει να τσακώνεσαι στο δρόμο διότι ποτέ δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις.

Ο Ρώσος οδηγός του video όμως παραήταν άτυχος: βρήκε να τσακωθεί με την Oksana Kosheleva, την 34χρονη σταρ της άρσης βαρών και δυνατότερη γυναίκα της Σιβηρίας!

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου του Irkutsk, όπου ένας νεαρός οδηγός παρά λίγο να χτυπήσει το Nissan Note της Kosheleva. Αυτή έγινε έξαλλη διότι, όπως ισχυρίστηκε, ο νεαρός έκανε χειροφρενιές (σ.σ. με MPV;). Βγήκε λοιπόν η γυναίκα από το αυτοκίνητο «για να ακούσει καλύτερα τι της έλεγε», ο διάλογος μεταξύ των δύο κάπου στράβωσε και από εκεί και πέρα ανέλαβαν τα μπράτσα της Oksana…

Έβγαλε βίαια τον νεαρό (που ήταν και ψηλότερός της) από το αυτοκίνητο, τον σήκωσε σαν να ήταν σακίδιο, τον πήρε επ’ ώμου και τον έχωσε στο προτμπαγκάζ του Note. Έκλεισε την πίσω πόρτα, έβαλε μπροστά και τον πήγε έτσι κλεισμένο καμιά εκατοστή μέτρα «για να πάρει ένα μάθημα», όπως εξήγησε στους Siberian Times.

Μετά τον απελευθέρωσε και τότε ο νεαρός την αναγνώρισε, καθώς γυμνάζονταν και οι δύο στο ίδιο γυμναστήριο. Και δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Μεταξύ μας, η υπόθεση μοιάζει λιγάκι φτιαχτή, αλλά από την άλλη ήταν πρώτο θέμα στα τοπικά κανάλια, οκτώ μέρες πριν την Πρωταπριλιά…

[Πηγή: Siberian Times]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube