Μοιραία καταδίωξη της αστυνομίας σε Lamborghini Urus [video]

Μοιραία καταδίωξη της αστυνομίας σε Lamborghini Urus [video]

23χρονος οδηγός Lamborghini Urus παραβιάζει το κόκκινο, δεν υπακούει στις υποδείξεις της αστυνομίας κι η καταδίωξη καταλήγει σε θανάσιμη πρόσκρουση, με θύμα τη συνοδηγό του.

Lamborghini Urus

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για το πλήρωμα μιας Lamborghini Urus, καθώς μια τροχαία παράβαση οδήγησε σε κυνηγητό της αστυνομίας και θανάσιμη πρόσκρουση. Οι αρχές αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία ανακρίνει τον νεαρό οδηγό που βρισκόταν στο τιμόνι μιας Lamborghini Urus και προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα. Οι αρχές λένε ότι πρώτα προσέκρουσε σε μια υπερυψωμένη πλατφόρμα του μετρό, πριν χτυπήσει επίσης ένα άλλο αυτοκίνητο. 

Η οδήγηση απαιτεί συμμόρφωση με τους κανόνες του ΚΟΚ και τις υποδείξεις των αρχών. Αλλιώς θρηνούμε θύματα, όπως στην παραπάνω περίπτωση

Το πράσινο ιταλικό SUV πήρε φωτιά κι η συνοδηγός δεν κατάφερε να βγει ζωντανή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, ο οδηγός «παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη λίγο μετά τις 10 το βράδυ» και στη συνέχεια «αστυνομικοί άναψαν τις σειρήνες του περιπολικού τους για να τον ακινητοποιήσουν, αλλά εκείνος επιτάχυνε για να τους ξεφύγει». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δυστύχημα με ημιφορτηγό που χτύπησε 33 οχήματα [video]

Τελικά τράκαρε και τυλίχθηκε στις φλόγες με τη συνοδηγό του να καταλήγει. Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που μια άλλη Urus εμβόλισε ένα smart και σκότωσε έναν 5χρονο επιβάτη.

Lamborghini Urus

Ο 23χρονος οδηγός, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, βρίσκεται τώρα υπό κράτηση κι ανακρίνεται. Η Tiana Rodriguez, η 21 ετών συνεπιβάτης του, σκοτώθηκε επί τόπου σύμφωνα με την αστυνομία. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δύο νεκροί ο τραγικός απολογισμός δυστυχήματος στη Σαρδηνία, στο οποίο ενεπλάκησαν μία Ferrari, μία Lamborghini και ένα τροχόσπιτο.

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 37χρονος οδηγός του Hyundai Elantra, με το οποίο τράκαρε η Lamborghini Urus κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Τμήματα του αμαξώματος και μηχανικά μέρη του πανίσχυρου ιταλικού μοντέλου διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση. Στο αρχικό βίντεο διακρίνεται το κουφάρι της Urus, ό,τι απέμεινε δηλαδή μετά την κατάσβεση της φωτιάς από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία. 

Το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο σε γερανό, απομακρύνεται από το σημείο του δυστυχήματος κι είναι αγνώριστο. Το μόνο που μπορούμε να ξεχωρίσουμε είναι ότι πρόκειται για SUV κι η τεράστια ζάντα μπροστά δεξιά. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube