Τροχαίο δυστύχημα για Ferrari και Lamborghini [video]

Τροχαίο δυστύχημα για Ferrari και Lamborghini [video]

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος στη Σαρδηνία, στο οποίο ενεπλάκησαν μία Ferrari, μία Lamborghini και ένα τροχόσπιτο.

Ferrari & Lamborghini Car Accident

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Σαρδηνίας, όταν μία Ferrari και μία Lamborghini επιχείρησαν να προσπεράσουν ένα τροχόσπιτο.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η περιοδεία «Sardinia Supercar Experience». Τη στιγμή του τροχαίου κατέγραψε τυχαία ένας άλλος οδηγός, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν όταν οι οδηγοί της κόκκινης Ferrari Portofino και της μπλε Lamborghini Huracan επιχείρησαν να προσπεράσουν ταυτόχρονα, ένα τροχόσπιτο, στον αυτοκινητόδρομο 195.

Ο οδηγός της Lamborghini δεν πρόσεξε την Ferrari που είχε ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιεί το προσπέρασμα, με αποτέλεσμα τα δύο ιταλικά supercars να συγκρουστούν και στη συνέχεια να παρασύρουν το τροχόσπιτο που θέλησαν να προσπεράσουν.

Το ζευγάρι Ελβετών που επέβαινε στη Ferrari δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρό

Ferrari and Lamborghini Car Accident

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυστραλία, ειδικό δίπλωμα για σούπερκαρ

Το τροχόσπιτο ανετράπη, η Lamborghini βγήκε από την πορεία της και κατέληξε εκτός δρόμου, με την Ferrari να βγαίνει επίσης από το δρόμο και να ανατρέπεται. Δυστυχώς όμως, το μοντέλο από το Μαρανέλο τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους δύο επιβάτες του να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του.

Έτσι λοιπόν, γράφτηκε ο θλιβερός επίλογος για τους δύο Ελβετούς επιβάτες της Ferrari, τον Markus Krautli (67 ετών) και την Melissa Krautli (63 ετών). Οι επιβάτες της Lamborghini, ως εκ θαύματος γλίτωσαν από τη σφοδρή σύγκρουση με μερικά ελαφρά τραύματα. Όσον αφορά τους επιβάτες του τροχόσπιτου δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία τους.

Προς ώρας, η αστυνομία της Σαρδηνίας δεν έχει απαγγείλει ποινικές κατηγορίες στον οδηγό της Lamborghini. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η εταιρεία Colcorsa, που ειδικεύεται στις περιηγήσεις με supercar σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, προσφέρει ένα τουρ με το ίδιο όνομα («Sardinia Supercar Experience) στη Σαρδηνία. Κατέστησε όμως σαφές σε όλους του τόνους πως ούτε συμμετείχε, ούτε γνώριζε το παραμικρό για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε πάντα όταν οδηγούμε είναι πως πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες οδικής ασφάλειας. Άσχετα με το αυτοκίνητο που οδηγούμε και τις δυνατότητές του. Οι κανόνες οδικής ασφάλειας είναι ίδιοι για όλους τους οδηγούς και πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube