Ιταλία: Lamborghini Urus που οδηγούσαν youtubers εμβόλισε smart και σκότωσε 5χρονο

Ιταλία: Lamborghini Urus που οδηγούσαν youtubers εμβόλισε smart και σκότωσε 5χρονο

Οι youtubers μετείχαν με την Lamborghini Urus σε ένα challenge που τους ήθελε να κινούνται μέσα στην πόλη με μεγάλη ταχύτητα. 

Ομάδα πέντε 20χρονων στην Ιταλία με μια Lamborghini Urus εμβόλισε ένα smart όπου επέβαιναν μια 29χρονη μητέρα με τα δύο παιδιά της, 3 και 5 ετών.

Το αγοράκι 5 ετών απεβίωσε στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα και το 3χρονο κοριτσάκι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η τραγωδία έγινε κοντά στην πόλη Όστια, λίγα χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ρώμης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ, οι πέντε νεαροί είναι youtubers μέλη μιας ομάδας που αυτοαποκαλείται TheBorderline και ενοικίασαν το όχημα από πλησίον αντιπροσωπεία αυτοκινήτων με σκοπό να πράξουν ένα challenge: να κινηθούν για 50 ώρες σε υψηλή ταχύτητα στους δρόμους της πόλης, κάτι που επιβεβαιώνουν κάτοικοι που τους είδαν να τρέχουν.

Lamborghini Urus

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται μάλιστα πως οι νεαροί μετέδιδαν το επικίνδυνο επιχείρημα ζωντανά στο διαδίκτυο, όπου καταγράφονται 600.000 ακόλουθοι και πάνω από 150 εκατομμύρια προβολές των «κατορθωμάτων» τους.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του οδηγού της Lamborghini, με το που έγινε γνωστή η τραγωδία ο πατέρας του άτυχου 5χρονου παιδιού έσπευσε με τα πόδια στο σημείο του δυστυχήματος και επιτέθηκε στον οδηγό.

Οι Αρχές κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα για να διαλευκάνουν το περιστατικό και να αποδοθούν οι ευθύνες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube