Θα αγόραζες το Dodge Challenger SRT Demon της Madonna;

Θα αγόραζες το Dodge Challenger SRT Demon της Madonna;

Είτε είσαι φαν της Madonna είτε όχι, αυτό το Dodge Challenger SRT Demon του 2018 αξίζει την προσοχή σου.

Madonna

Τα κλασικά ή τα σπορ μοντέλα πωλούνται ακριβότερα στην αγορά των μεταχειρισμένων όταν υπάρχει σύνδεση με κάποια σημαίνουσα προσωπικότητα. Τώρα, ένα Dodge Challenger SRT Demon του 2018 είναι προς πώληση και διατυμπανίζει την ιδιαίτερη σχέση του με τη Madonna.

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για ιδιαίτερη σχέση πάθους της Madonna με τα γρήγορα αυτοκίνητα, έχετε δίκιο γιατί δεν μας έχει δώσει τέτοια δείγματα.

Ελάχιστα χιλιόμετρα, πολλά έξτρα, το έχει οδηγήσει η Madonna. Τι άλλο αυτό το Challenger να κάνει για να πουληθεί ακριβά;

Το συγκεκριμένο αμερικανικό muscle car δεν ανήκε ποτέ στην προσωπική της συλλογή, αλλά λέγεται ότι ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε σε δύο βίντεο κλιπ. Συγκεκριμένα στα τραγούδια Frozen και Frozen On Fire.

Madonna

Αμφότερα χρησιμοποιούν τα ίδια πλάνα, με το μαύρο όχημα να εμφανίζεται μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό κτίριο και να επιταχύνει βίαια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα BMW Films επιστρέφουν με πρωταγωνιστή τον Clive Owen και τη Madonna [video]

Στο βίντεο του Frozen μάλιστα, το τραγούδι τελειώνει όταν διακόπτεται από τον ήχο του κομπρεσοράτου Hemi V8 των 6,2 lt.

Madonna

Η Madonna όντως οδηγεί το θηριώδες Challenger για τις ανάγκες του βίντεο, υποπτευόμαστε βέβαια ότι το burn-out δεν έγινε από την αμερικανίδα τραγουδίστρια αλλά επαγγελματία οδηγών αγώνων ή κασκαντέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Dodge Challenger Demon: Επίσημα το πιο γρήγορο στο 0-60 mph (0-96 km/h)

Σε πιο χειροπιαστές αποδείξεις, το αυτοκίνητο φέρει μια καρδιά και μια αφιέρωση της Madonna στο ταμπλό. Άραγε να είναι γνήσια; Όπως και να έχει, ο μελλοντικός ιδιοκτήτης πρέπει να προσέχει πώς καθαρίζει την καμπίνα του Dodge.

Madonna

Ξέχωρα από τη σύνδεση του οχήματος της δημοπρασίας με τη Madonna, πρόκειται για μια αρκετά δελεαστική περίπτωση.

Εκτός από τον εντυπωσιακό κινητήρα, διαθέτει επίσης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών Hole Shot, φρένα της Brembo, ηχοσύστημα της Harman Kardon, θερμαινόμενα κι αεριζόμενα καθίσματα. 

Madonna

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πως παραμένει ατρακάριστο κι ότι έχει διανύσει μόλις 7.242 km. 

Η δημοπρασία στο Bring a Trailer έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Με μόλις λίγες ώρες να απομένουν για την τελική προσφορά, η υψηλότερη τιμή μέχρι τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου ήταν $65.999 (€60.752).

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube