Τα BMW Films επιστρέφουν με πρωταγωνιστή τον Clive Owen [videos]

Τα BMW Films επιστρέφουν με πρωταγωνιστή τον Clive Owen [videos]

H BMW θα βγάλει μια νέα σειρά από 10λεπτα φιλμάκια με γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς, 15 χρόνια μετά την τρομερά επιτυχημένη πρώτη σειρά.

Η πρώτη σειρά των οκτώ BMW Films, που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από το 2001 έως το 2002, είχε τέτοια επιτυχία (100.000.000 views), που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις «Κορυφαίες Καμπάνιες του 21ου αιώνα».

Τα οκτώ 10λεπτα φιλμάκια είχαν γυριστεί από πασίγνωστους σκηνοθέτες, όπως οι John Frankenheimer, Ang Lee, Guy Richie και Tony Scott, και πρωταγωνιστούσαν σταρ του Hollywood όπως ο Clive Owen, η Madonna, o Mickey Rourke και ο Gary Oldman.

Ο Clive Owen, που ήταν ο μόνιμος πρωταγωνιστής, θα επιστρέψει ως «Ο Οδηγός» (The Driver) και πάλι, και θα δουλέψει δίπλα στους John Bernthal, Dakota Fanning και Vera Farmiga. Πίσω από την κάμερα θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας επιστημονικής φαντασίας District 9, Niell Blomkamp. Θα επιστρέψουν επίσης πολλοί από τους δημιουργούς της πρώτης καμπάνιας, όπως ο δημιουργικός διευθυντής Bruce Bildsten.

To πρώτο φιλμ της νέας σειράς θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 18:00 ώρα Ν. Υόρκης (01:00 π.μ. της Δευτέρας 24/10 στην Ελλάδα), στον ιστότοπο BMW Films. Δεν είναι όμως γνωστό ακόμα πόσα φιλμάκια θα γυριστούν για τη δεύτερη σειρά.

Δείτε τώρα το teaser video για τη νέα σειρά BMW Films, καθώς και το 4ο φιλμάκι της πρώτης σειράς, με τίτλο The Hire – Star” όπου πρωταγωνιστούν ο Owen και η Madonna, και διαφημίζεται η τότε νέα BMW M5 (E39).


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube