Νέο επεισόδιο στην σειρά BMW films [video]

Νέο επεισόδιο στην σειρά BMW films [video]

Διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες του Hollywood δημιουργούν μία σειρά συναρπαστικών ταινιών δράσης μικρού μήκους με κοινό σημείο αναφοράς τα αυτοκίνητα της BMW.

Η σειρά των πρώτων οκτώ BMW Films, η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από το 2001 έως το 2002, είχε καταγράψει 100.000.000 views και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις «Κορυφαίες Καμπάνιες του 21ου αιώνα»

.
Τα οκτώ 10λεπτα φιλμάκια είχαν γυριστεί από πασίγνωστους σκηνοθέτες, όπως οι John Frankenheimer, Ang Lee, Guy Richie και Tony Scott, και πρωταγωνιστούσαν σταρ του Hollywood όπως ο Clive Owen, η Madonna, o Mickey Rourke και ο Gary Oldman.

Ο Clive Owen, που ήταν ο μόνιμος πρωταγωνιστής, θα επιστρέψει ως «Ο Οδηγός» (The Driver) και πάλι, και θα δουλέψει δίπλα στους John Bernthal, Dakota Fanning και Vera Farmiga. Πίσω από την κάμερα θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας επιστημονικής φαντασίας District 9, Niell Blomkamp. Θα επιστρέψουν επίσης πολλοί από τους δημιουργούς της πρώτης καμπάνιας, όπως ο δημιουργικός διευθυντής Bruce Bildsten.

Το νέο επεισόδιο έχει τίτλο «Απόδραση». Αυτή τη φορά η επιλογή του «Οδηγού» για μια καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων είναι η νέα Σειρά 5. Απολαύστε την.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube