Να οι καλύτερες φάρσες που έγιναν φέτος την Πρωταπριλιά

Να οι καλύτερες φάρσες που έγιναν φέτος την Πρωταπριλιά

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες πλάκες που σκαρφίστηκαν δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου και κατασκευαστές για τη φετινή Πρωταπριλιά.

Πρωταπριλιά

Πρωταπριλιά, μια μέρα που οι πλάκες και τα πειράγματα σχεδόν επιβάλλονται κι ο κόσμος του αυτοκινήτου δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο πετυχημένες φάρσες που έγιναν φέτος.

Αρχής γενομένης με τη δική μας συνεισφορά στην Πρωταπριλιά του 2024, το ηλεκτρικό SUV που θα πουλούσαν τα Lidl με €10 χιλιάρικα, ακριβώς δίπλα στα νερά. «Ώστε να υπάρχει φυσικός φωτισμός και το μοντέλο να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές», όπως σημείωνε ευφάνταστα το άρθρο.

Πρωταπριλιά κι η παγκόσμια αυτοκίνηση δεν μπορούσε να μη συμμετέχει στη γενικότερη χαλαρή διάθεση

Την πλάκα συνέχισε ο Mate Rimac, ο χαρισματικός CEO της ομώνυμης εταιρείας και της Bugatti. Εμπνεύστηκε «ένα Yugo για τον λαό», μόνο που θα ήταν οξύμωρο να πέσει η Rimac από τη Nevera των €2 εκατομμυρίων σε προσιτά μοντέλα.

Πρωταπριλιά

Μία ακόμα φάρσα για την Πρωταπριλιά αφορούσε το δημοσίευμα που έκανε τον γύρο του πλανήτη για τα Tesla που ξεκλείδωναν με μια κάρτα Pokemon των €2. Έχοντας προικίσει τα αυτοκίνητά του με εξαιρετικά προηγμένο λογισμικό, ο Elon Musk θα έχανε τον ύπνο του αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο. Teslίστι, κοιμηθείτε ήσυχοι, ήταν πλάκα.

Πρωταπριλιά

H Subaru παρουσίασε ένα ψηλωμένο BRZ, πραγματικό αγρίμι, στα πρότυπα της Porsche 911 Dakar και της Lamborghini Huracán Sterrato. Με μαύρα πλαστικά για να μη γδέρνονται, χορταστική απόσταση από το έδαφος κι ελαστικά Yokohama Geolandar A/T, το θέλουμε στην παραγωγή. Subaru, ακούει;

Πρωταπριλιά

Η FIAT Μεγάλης Βρετανίας παρουσίασε το 500e Parmigiano Edition. Η μπροστινή γρίλια μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να τρίψετε το αγαπημένο σας τυρί. Όσοι έσπευδαν μάλιστα να παραγγείλουν την επετειακή έκδοση, θα απολάμβαναν εφ όρου ζωής δωρεάν την ιταλική παρμεζάνα, αλλά μη σας ανοίγει η όρεξη. Ήταν κι αυτό φάρσα.

Πρωταπριλιά

Όπως κι η είσοδος της Isuzu στον τομέα των αρωμάτων. Γνωστή για τα σκληροτράχηλα μοντέλα της, η ιαπωνική εταιρεία είναι αναμενόμενο να φροντίζει για τον καλωπισμό των οδηγών της. Όλη τη μέρα στις λάσπες και τις σκόνες, τι πιο λογικό από ένα ψέκασμα ώστε να αμβλυνθούν οι δυσάρεστες οσμές;

Πρωταπριλιά

Το VW ID.3 Harlequin Edition υποσχόταν φωτιζόμενα πάνελ αμαξώματος κι η αλήθεια είναι ότι με τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, λίγο έλειψε να το πιστέψουμε. Ακόμα πάντως κι αν δεν υπάρξει μοντέλο παραγωγής, ένα πρωτότυπο ID.3 θα είχε μεγάλη απήχηση, περιφερόμενο στους δρόμους τις βραδινές ώρες.

Πρωταπριλιά

Τα τελευταία δύο αστεία για τη φετινή Πρωταπριλιά αφορούσαν τους 4ποδους φίλους μας. Την αρχή έκανε η Honda, με τον αισθητήρα PAW. Βρίσκεται στο κολάρο του αγαπημένου σας κατοικιδίου κι όταν πλησιάζει το Honda σας, ανοίγει αυτόματα το πορτ-μπαγκάζ για να μπει μέσα. Ακόμα κι εν τη απουσία σας.

Πρωταπριλιά

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία του MBUX infotainment, που μεταφράζει το γάβγισμα των σκύλων και σας ειδοποιεί για το τι θέλουν. Ενίοτε επιτρέπει αυτόνομες λειτουργίες που ενεργοποιούνται απευθείας από τα 4ποδα, όπως την επιλογή κατάλληλης μουσικής και τον έλεγχο του κλιματισμού.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube