Η Tesla ετοιμάζει ταχυφορτιστές - κέντρα διασκέδασης [video]

Η Tesla ετοιμάζει ταχυφορτιστές - κέντρα διασκέδασης [video]

Με εστιατόρια κι υπαίθριους κινηματογράφους, η Tesla υπόσχεται ότι η φόρτιση θα είναι ευκαιρία για ξεφάντωμα.

Tesla

Η Tesla ανοίγει τους ταχυφορτιστές της σε EV κι άλλων κατασκευαστών και τώρα περνάει στο επόμενο επίπεδο. Αντί για μια απλή υπηρεσία ταχυφόρτισης, θα προσφέρει μια εμπειρία διασκέδασης που θα κάνει απόλαυση μια βαρετή διαδικασία.

Αυτή τη στιγμή, χτίζει ένα νέο τύπο ταχυφορτιστή στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Θα περιλαμβάνει κινηματογράφους κι εστιατόριο που θα διασκεδάζουν τους πελάτες ενώ φορτίζουν τα Tesla τους.

Τέλος στη βαρετή φόρτιση, λέει η Tesla. Θα παρακαλάτε να κρατάει περισσότερο

Εναέρια πλάνα από drone δείχνουν το υπό ανέργερση κτίριο. Βρίσκεται στο Ανατολικό Χόλιγουντ, έχει φουτουριστική εμφάνιση κι είναι γεμάτο από εργάτες που κοπιάζουν πυρετωδώς.

Tesla

Η Tesla έλαβε έγκριση για να ξεκινήσει την κατασκευή τον Αύγουστο του 2023. Η αρχική πρόβλεψη έκανε λόγο για παράδοση εντός του 2023, αλλά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μυστηριώδες πρωτότυπο Tesla «βάζει φωτιά» στις φήμες [video]

Ο Elon Musk ανέφερε για πρώτη φορά την ιδέα το 2018. Ο νέος τύπος ταχυφορτιστή θα περιλαμβάνει κι εστιατόριο Milliways, το οποίο θα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο.

Tesla

Κάτι απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που οι ανάγκες για ταχυφόρτιση μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Μην ξεχνάμε ότι στο εξωτερικό, αρκετοί δεν έχουν πρόσβαση σε οικιακή φόρτιση και φορτίζουν μόνο σε δημόσιους φορτιστές, χωρίς αυτό να τους αποτρέπει από την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Tesla ετοιμάζει ταχυφορτιστή για 164 αυτοκίνητα

Και τι θα κάνετε όταν δεν πεινάτε; Η νέα δομή θα περιλαμβάνει δύο κινηματογραφικές οθόνες, με ταινίες να προβάλλονται σε δύο κάθετες επιφάνειες ώστε να υπάρχει οπτική επαφή των οδηγών ενώ φορτίζουν.

Tesla

Ο Musk σχεδιάζει να παίζουν σύντομα κλιπ από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, αλλά κι επιλεγμένη μουσική. Σερβιτόροι με πατίνια θα εξυπηρετούν όσους δεν επιθυμούν να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους. 

Αυτή τη στιγμή, η Tesla λειτουργεί πάνω από 50.000 ενεργούς σταθμούς φόρτισης παγκοσμίως και το δίκτυό της αναπτύσσεται διαρκώς.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ένας τεράστιος νέος σταθμός ταχυφορτιστών στην Καλιφόρνια, που θα έχει αρκετό χώρο κι ηλεκτρική ισχύ για περισσότερα από 160 EV ταυτόχρονα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube