Η βιογραφία του Elon Musk γίνεται ταινία του Χόλιγουντ

Η βιογραφία του Elon Musk γίνεται ταινία του Χόλιγουντ

Μετά από έντονη διαμάχη, το στούνιο A24 κέρδισε τα δικαιώματα της βιογραφίας του Walter Isaacson και θα γυρίσει τη βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Darren Aronofsky.

Elon Musk

Το κινηματογραφικό στούντιο A24 αγόρασε τα δικαιώματα για τη βιογραφία του Elon Musk που συνέγραψε ο Walter Isaacson και σκοπεύει να γυρίσει τη βιογραφία του. Ο Darren Aronofsky, διάσημος για τις ταινίες «Η Φάλαινα» κι ο «Μαύρος Κύκνος», θα είναι ο σκηνοθέτης.

Αν και δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, θα είναι παραγωγή της Protoza, που ανήκει στον Aronofsky. Τόσο αυτή, όσο και το στούντιο A24 ήταν στα πρόσφατα βραβεία Όσκαρ, με την Protoza να κερδίζει Όσκαρ για την ταινία «Η Φάλαινα», ενώ το στούντιο μέτρησε φέτος 18 υποψηφιότητες.

Ο Elon Musk είναι μία τόσο πολυσυζητημένη προσωπικότητα, που σίγουρα αξίζει να γυριστεί ταινία με τη βιογραφία του

Τα δικαιώματα του βιβλίου κυκλοφόρησαν από την εκδοτική εταιρεία Simon & Schuster, τη στιγμή που το A24 επικράτησε έναντι άλλων στούντιο, αναφέρει το Reuters. Το βιβλίο του Isaacson βρέθηκε γρήγορα στην πρώτη θέση στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times.

Elon Musk

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη, ο Elon Musk, είναι διευθύνων σύμβουλος των Tesla, SpaceX, Neuralink και The Boring Company. Αγόρασε επίσης την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter σε μια πολύ δημοσιοποιημένη κι ασυνήθιστη συμφωνία. Έκτοτε τη μετονόμασε σε X.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Είναι το Twitter η αχίλλειος πτέρνα του Elon Musk;

Ο Musk δήλωσε ευχαριστημένος με την τροπή των γεγονότων, γράφοντας ότι «χαίρομαι που θα τη γυρίσει ο Darren [Aronofsky]. Είναι ένας από τους καλύτερους». Η μέχρι στιγμής καριέρα του πολυσυζητημένου στελέχους έχει καθοριστεί από την προσπάθεια έλξης της παγκόσμιας προσοχής, οπότε μάλλον δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας του Χόλιγουντ.

Ο Isaacson έχει ξαναδεί έργα του να βγαίνουν στη μεγάλη οθόνη. Η βιογραφία του για τον συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, μετατράπηκε σε ταινία το 2015 που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Όσκαρ Danny Boyle. Πρωταγωνίστησε ο Michael Fassbender στον ομώνυμο ρόλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Θα φτιάξει ο Elon Musk εργοστάσιο της Tesla στην Τουρκία;

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος θα επιλεγεί για να υποδυθεί τον Elon Musk.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube