H μητέρα των μαχών από τη Red Bull [video]

H μητέρα των μαχών από τη Red Bull [video]

H Red Bull, γνωστή για τις δοκιμές της, τοποθέτησε στη γραμμή εκκίνησης πέντε αγωνιστικές δημιουργίες, από ένα μονοθέσιο της Formula 1 μέχρι το Ford E-Transit. Ποιο φτάνει πρώτο στο λεγόμενο 400αρι;

Red Bull Drug Racing

Το επίσημο κανάλι της στο YouTube χρησιμοποίησε η Red Bull, προκειμένου να δημοσιοποιήσει μια ολίγον ιδιόμορφη κόντρα -σε ελεγχόμενο ασφαλώς περιβάλλον.

Τοποθέτησε στην αφετηρία πέντε αγωνιστικά, είτε με τέσσερις είτε με δύο τροχούς, προκειμένου να διαπιστωθεί πιο είναι ταχύτερο στα 400 μέτρα.

Ποιος θα υπερτερήσει στην ιδιότυπη κόντρα της Red Bull; Η ιπποδύναμη ή το χαμηλότερο βάρος; H απάντηση στο video...

Τη θέση της πρώτα, πήρε η Red Bull RB8. To μονοθέσιο του 2012 φορά κινητήρα V8 2,4 lt, με απόδοση 850 PS και ζυγίζει 700 kg.

Δίπλα της, τοποθετήθηκε ο Dani Pedrosa με την KTM RC16, την αγωνιστική μοτοσικλέτα της αυστριακής ομάδα, που παίρνει μέρος και στο MotoGP. O κινητήρας της είναι χωρητικότητας ενός λίτρου, ικανός για 270 PS, λιγότερο από το 1/3 της ισχύος του μονοθέσιου της Formula 1. To βάρος της μοτοσικλέτας όμως ανέρχεται στα μόλις 157 kg, δηλαδή ζυγίζει λιγότερο από το 1/4 της RB8.

Red Bull

Στη συνέχεια, βρίσκουμε το Peugeot 208 WRX με έναν δίλιτρο κινητήρα τούρμπο με 600 άλογα και βάρους 1.300 kg.

Ακολουθεί το νεότερο ράλικαρ της Ford, το Puma, με τον υβριδικό 1.600άρη κινητήρα τούρμπο με απόδοση 550 PS και το αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.260 kg.

Για το τέλος, αφήσαμε το δυνατότερο αυτοκίνητο της «κούρσας». Το Ford Pro Electric SuperVan. Ναι καλά διαβάσατε, το ηλεκτρικό βαν της Ford αποδίδει 2.039 PS και βάρος 1.680 kg. Ποιος θα υπερτερήσει; Η ιπποδύναμη ή το χαμηλότερο βάρος;

Η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο...

A! Κι Έχουμε ξαναδεί ιδιότυπες κόντρες από τη Red Bull
Άνθρωπος vs Μηχανής [video]Ανάβαση στις Άλπεις με RΒ Formula 1! [video]F1 εναντίον Superbike στο Silverstone [video]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube