Ferrari: Και το όνομα αυτού, Carlos Sainz

Ferrari: Και το όνομα αυτού, Carlos Sainz

Όλα δείχνουν ότι η Scuderia έχει επιλέξει τον αντικαταστάτη του Vettel και απομένει η επίσημη ανακοίνωση.

Ιταλικά αλλά και ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως η Scuderia έχει ήδη επιλέξει τον αντικαταστάτη του Sebastian Vettel και αυτός είναι ο Carlos Sainz.

H λύση της συνεργασίας του Γερμανού με τη Scuderia ανακοινώθηκε σήμερα και όλοι πλέον έψαχναν να βρουν ποιος είναι αυτός που θα πάρει τη θέση δίπλα στον Leclerc. Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά του Sainz, του Ricciardo, του Giovinazzi, αλλά ακόμη και αυτό του Hamilton.

Όλα δείχνουν ότι στο Μαρανέλο μάλλον έχουν πάρει την απόφασή τους και ο 25χρονος Sainz θα είναι αυτός που θα οδηγεί από του χρόνου το δεύτερο κόκκινο μονοθέσιο. Πρόκειται για μια ιδανική λύση καθώς ο Sainz είναι πιο «φθηνός» από όλους (εξαιρείται ο Giovinazzi) κάτι που στην μετά κορονοϊό εποχή μετράει σημαντικά. 

Επιπλέον είναι ο ιδανικός Νο2 για τον Leclerc καθώς δεν αναμένεται να «ορθώσει ανάστημα» απέναντι στον Μονεγάσκο, ο οποίος είναι πλέον αυτός που θα σηκώσει όλο το βάρος για να ξαναφέρει τίτλο στη Ferrari. O τέλειος βοηθός σχολίασαν στα social media και δεν κάνουν λάθος.

Ο Sainz μετρά 100 εμφανίσεις στην Formula 1 και ένα βάθρο, ενώ πέρυσι είχε μια συγκριτικά καλή χρονιά. 

Τα σενάρια θέλουν τον Giovinazzi να οδηγεί τη δεύτερη Ferrari στους υπόλοιπους αγώνες που θα γίνουν φέτος (αν και όταν γίνουν) και από του χρόνου ο Sainz να είναι αυτός και επίσημα οδηγός της ομάδας.

Εν αναμονή λοιπόν... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube