Η Αutomotivo A.E.B.E., γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας

Η Αutomotivo A.E.B.E., γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας

H Αutomotivo A.E.B.E., Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault & Dacia στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Τα 30 χρόνια λειτουργείας και επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, γιόρτασε η Αutomotivo A.E.B.E., Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault & Dacia στα Βόρεια Προάστια. Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, πελάτες, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας, στη Λ. Κηφισίας 278, στο Μαρούσι, για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια κατά τα οποία η Αutomotivo A.E.B.E. έχει χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό της.

Automotivo 30 Years

Όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση μέχρι και το Σάββατο 23 Ιουλίου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη τη σύγχρονη γκάμα υβριδικών μοντέλων Renault, ζώντας την εμπειρία της τεχνολογίας που προέρχεται από τους αγώνες της Formula 1.

Το σουπερμίνι Renault Clio, το crossover Renault Captur και το εντυπωσιακό κουπέ-SUV Renault Arkana, ήταν εκεί στις υβριδικές τους εκδόσεις, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να νιώσουν από κοντά την απόλυτη δύναμη των δύο ηλεκτροκινητήρων και να ανακαλύψουν πώς επιτυγχάνεται η μέγιστη οικονομία αξιοποιώντας το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης της Renault. Οι ενδιαφερόμενοι που έκαναν test drive μπήκαν σε κλήρωση και ένας τυχερός κέρδισε ένα διήμερο στο Ναύπλιο με ένα υβριδικό Renault.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube