LA Auto Show: Νέο Subaru Impreza Sedan concept

LA Auto Show: Νέο Subaru Impreza Sedan concept

Η Subaru αποκάλυψε στο Los Angeles Auto Show το νέο πρωτότυπο Impreza Sedan, προάγγελο του αντίστοιχου μοντέλου παραγωγής.

Το νέο πρωτότυπο Impreza Sedan που παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Δυτικής Ακτής η Subaru, αποτελεί τη συνέχεια του 5-Door Concept, που μαζί προαναγγέλλουν και μας δίνουν τη γεύση για το πώς θα είναι τα προσεχή Impreza παραγωγής.

Το νέο πρωτότυπο Impreza Sedan υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της ιαπωνικής εταιρείας Dynamic x Solid, που εν προκειμένω μετουσιώνεται σε ένα στιλάτο και επιθετικό παρουσιαστικό που, οπωσδήποτε, και πιο καλαίσθητο είναι, αλλά και πιο «premium» εικόνα, παρουσιάζει σε σχέση με τον προκάτοχό του και υφιστάμενο Impreza.

Ξεκινώντας από εμπρός βλέπουμε την κλασική εξάγωνη μάσκα της Subaruπου που ενσωματώνει τα λεπτά, «γερακίσια» φανάρια και τα φώτα ομίχλης τεχνολογίας LED. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στην εντυπωσιακή απόχρωση Ruby Red Metallic, με μαύρες γυαλιστερές διακοσμήσεις και 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος. Το σπορ στιλ ενισχύεται από την κλίση στις εμπρός κολόνες, τα φουσκωμένα φτερά, τις αδρές, δυναμικές γραμμές και τις μεταλλικές διακοσμήσεις. Το προφίλ του Impreza Sedan αποκαλύπτει ένα κλωβό επιβατών με ασυνήθιστα για 4πορτο αυτοκίνητο οπισθοκλινή οροφή και κοντό πορτμπαγκάζ. με ενσωματωμένη μια μικρή πτέρυγα στην πόρτα του.


Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου είναι 4,55 m μήκος, σχεδόν 1,78 πλάτος και 1,45 m ύψος, με το μεταξόνιο να μετρά 2,77 m. Ειδικά το τελευταίο νούμερο είναι εντυπωσιακό για την κατηγορία και, σε συνδυασμό με το καλό πλάτος, μας προϊδεάζει ότι πέντε ενήλικοι θα βολευτούν στην καμπίνα του νέου Impreza.

Βέβαια, πόσα από αυτά τα στοιχεία θα μεταφερθούν στο μελλοντικό Subaru Impreza απομένει να το δούμε. Εκείνο όμως για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι αυτό θα πατά στη νέα διαμορφώσιμη πλατφόρμα της εταιρείας. Ο εκτιμώμενος χρόνος που το νέο Subaru Impreza θα μπει στην παραγωγής είναι το τέλος του 2016 με μια γκάμα από νέους αποδοτικότερους κινητήρες που θα διαθέτουν τεχνολογία απενεργοποίησης των κυλίνδρων.

[Πηγή Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube