Εγκαταλελειμμένο DeLorean DMC-12 βρέθηκε μέσω Google Maps

Εγκαταλελειμμένο DeLorean DMC-12 βρέθηκε μέσω Google Maps

Το σπάνιο DeLorean DMC-12 βρίσκεται παρκαρισμένο δίπλα από το δρόμο για περισσότερα από δυο χρόνια.

DeLorean DMC-12

Είναι τρομερό τι μπορεί να βρει κανείς στο Google Maps. Από περίεργες τοποθεσίες, εγκαταλελειμμένα κτήρια, περίεργες μορφές και σκιές έως και εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. 

Τις περισσότερες φορές όμως, αυτά τα αυτοκίνητα είναι καθημερινά σεντάν, SUV και πάντως είδους φορτηγά. Μερικές φορές όμως, τυχαίνει να βρεθεί και κάτι πολύ σπάνιο, όπως το εικονιζόμενο DeLorean DMC-12 που βρέθηκε στην περιοχή Mozart της Ανατολικής Virginia. Είναι παρκαρισμένο εκτός του δρόμου και κοντά σε ένα επίσης εγκαταλελειμμένο σπίτι και φαίνεται ότι αυτός που το πάρκαρε εκεί δεν είχε σκοπό να γυρίσει να το πάρει.

DeLorean

Η ημερομηνία στις εικόνες από το Street View της Google Maps είναι από το Νοέμβριο του 2021. Κρίνοντας όμως από την κατάσταση του αυτοκινήτου, φαίνεται να βρίσκεται εκεί αρκετά χρόνια πιο πριν.

Φύλλα έχουν βρει το δρόμο τους στις πίσω περσίδες του πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, ενώ το ελαφρά ανοιχτό παράθυρο αφήνει να εννοηθεί ότι το εσωτερικό έχει εκτεθεί σε κάθε καιρική συνθήκη που επικρατεί στην ανατολική Virginia.

 

Παρόλα αυτά, το σασί του αυτοκινήτου που είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το μόνο που δείχνει να χρειάζεται είναι ένα καλό detailing και ένα γερό πλύσιμο για να φαίνεται πάλι σαν καινούργιο.

DeLorean

Δεδομένου ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί πριν από δυο χρόνια, δεν γνωρίζουμε αν το σπάνιο DeLorean DMC-12 βρίσκεται ακόμα εκεί. Είναι όμως πολύ πιθανό καθώς ο δρόμος που βρίσκεται οδηγεί σε αδιέξοδο και βρίσκεται σε περιοχή με αρκετά εγκαταλελειμμένα σπίτια και κτίρια. 

DeLorean

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν είναι και το παράξενο όχημα που έχουμε δει να εγκαταλείπεται στη μοίρα του. Με τα χρόνια, έχουμε δει από σούπερκαρς μέχρι φορτηγό με ρυμουλκούμενο που μετέφερε ένα σπίτι στη Λουιζάνα, προκαλώντας ζημιές σε δέντρα, γραμματοκιβώτια και ηλεκτροφόρα καλώδια. Και βέβαια, μην ξεχνάτε τη συλλογή με τα επτά σπάνια βρετανικά αυτοκίνητα που βρέθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο ύστερα από 50 χρόνια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube