Διέρρευσαν οι επίσημες φωτογραφίες του Jeep Wagoneer S

Διέρρευσαν οι επίσημες φωτογραφίες του Jeep Wagoneer S

Το πανίσχυρο ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep θα έχει τετρακίνηση, 600 PS και 650 km αυτονομίας.

Jeep Wagoneer S

Φωτογραφίες του νέου Jeep Wagoneer S διέρρευσαν αρκετά πριν από την επίσημη παρουσίαση του θηριώδους πολυτελούς ηλεκτρικού SUV. Άραγε να έγινε επίτηδες ώστε να μας ανοίξει την όρεξη ή ήταν όντως λάθος; Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Όπως και να έχει, πρόκειται για -μια διαγραμμένη πλέον- ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μας επιτρέπει να ρίξουμε την εξονυχιστική μας ματιά στο επερχόμενο Jeep Wagoneer S.\

Πανέμορφο, πολυτελές, ευρύχωρο, με off-road γονίδια. Το νέο Jeep Wagoneer S υπόσχεται πολλά

Σε προεπισκόπηση που έγινε μόλις την περασμένη Πέμπτη, η αμερικανική εταιρεία έδειξε επισήμως μόνο την μπροστινή μάσκα με τις επτά γρίλιες. Είναι παρόμοια με τα βενζινοκίνητα μοντέλα της Jeep, ενώ μια ράβδος LED πλήρους πλάτους εκτείνεται από τον έναν προβολέα μέχρι τον άλλο.

Jeep Wagoneer S

Οι γραμμές του νέου μοντέλου κολακεύονται από το δίχρωμο φινίρισμα. Μαύρη οροφή και κολόνες κι από κάτω ασημί αμάξωμα. Η Jeep συνηθίζει τέτοιες διχρωμίες, όπως βλέπουμε στα σημερινά υβριδικά Renegade και Compass e-Hybrid, αν κι εκεί προτιμάται ένα όμορφο γαλάζιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Jeep Compass 1.5 e-Hybrid 130

Η οροφή φαίνεται μακρύτερη από το πραγματικό της μήκος, χάρη στην αεροτομή που εκτείνεται πάνω από το πίσω παρμπρίζ. Ειδικά από πίσω και διαγώνια, δεν είναι δύσκολο να μπερδευτείς και να νομίζεις ότι αντικρίζεις κάποιο Range Rover Velar.

Jeep Wagoneer S

Ενώ σε προηγούμενες φωτογραφίες προπαραγωγής, το ηλεκτρικό SUV δεν φορούσε τα σήματα της Jeep, οι εικόνες που «ξέφυγαν» δείχνουν ότι ο λογότυπος της μάρκας εμφανίζεται στο πορτ-μπαγκάζ. Όχι όμως και στην μπροστινή μάσκα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Jeep Avenger, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της φίρμας

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το Jeep Wagoneer S θα είναι τετρακίνητο και θα αποδίδει έως και 600 PS. Αρκετά για να του χαρίσουν επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερα από 4". Θα προσφέρεται αποκλειστικά ως ηλεκτρικό, χωρίς να υπάρχει επιλογή θερμικού κινητήρα, όπως συμβαίνει με το Avenger.

Το νέο μοντέλο φαίνεται να προσφέρει τα πάντα. Ευρυχωρία, πολυτέλεια, κίνηση εκτός δρόμου, χορταστική αυτονομία, εκρηκτικές επιδόσεις.

Το μοναδικό που λείπει είναι ότι δεν θα προσφέρεται σε 7θέσια διαμόρφωση, κάτι έως κι αναμενόμενο για αμάξωμα τέτοιου μήκους. Το περιμένουμε το φθινόπωρο του 2024.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube