Το CUPRA Born κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη

Το CUPRA Born κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη

Η CUPRA απλοποιεί τη φόρτιση με την τεχνολογία Plug & Charge, παρέχοντας έναν εύκολο τρόπο φόρτισης του CUPRA Born σε περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης.

Η CUPRA συνεχίζει να εξελίσσεται και να ανοίγει νέους δρόμους καθώς εξηλεκτρίζει τη σειρά των αυτοκινήτων της. Μετά το λανσάρισμα του Born, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της, η ισπανική φίρμα προχωρά σε συνεργασίες που αφαιρούν από τους πελάτες της, την αγχώδη διαδικασία φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. 

Η ευκολία της φόρτισης θα βελτιωθεί περαιτέρω με το Plug & Charge. Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του CUPRA Born, καθώς υποστηρίζεται από εταιρείες του δικτύου της IONITY και της Aral/BP, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.  

Το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται εύκολα στο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης. Ο χρήστης δε χρειάζεται πια να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του έτους. 

«Η CUPRA κάνει τη φόρτιση του CUPRA Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της», δήλωσε σχετικά ο Carlos Galindo, Global Head of Product Marketing της CUPRA. «Το Plug & Charge, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο». 

Ταυτόχρονα, ο όμιλος Volkswagen επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Οι οδηγοί CUPRA Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Και για πρόσθετη ώθηση, το δίκτυο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές (ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW) σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

[Πηγή: CUPRA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube