Κορυφαία ασφάλεια για τρία βαν της Ford

Κορυφαία ασφάλεια για τρία βαν της Ford

Το ολοκαίνουργιο compact βαν Transit Connect της Ford Pro απέσπασε το βραβείο Platinum από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP.

Ford Transit Connect

Με το νέο Transit Connect να κατακτά την ανώτερη «πλατινένια» διάκριση στον τομέα της ασφάλειας από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP, η Ford Pro διαθέτει πλέον τρία βαν με κορυφαία βαθμολογία ανάμεσα στα μοντέλα της τελευταίας γενιάς Transit, μαζί με τα Transit Custom και Transit Courier.

Πρόκειται για την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία την οποία το νέο Transit Connect κατέκτησε κατά τη διάρκεια τυποποιημένων δοκιμών ασφάλειας που ακολουθούν τα τελευταία αυστηρά πρότυπα του Euro NCAP.

H Ford Pro διαθέτει πλέον τρία βαν με κορυφαία βαθμολογία ανάμεσα στα μοντέλα της τελευταίας γενιάς Transit

Ford Transit Connnect

Με το αποτέλεσμα που απέσπασε το νέο Transit Connect, η Ford Pro διαθέτει πλέον στις τάξεις της τρία βαν οχήματα με κορυφαία βαθμολογία ανάμεσα στα μοντέλα της τελευταίας γενιάς Transit, με τα νέα Transit Custom και Transit Courier να έχουν επίσης λάβει το βραβείο Platinum από τον Euro NCAP σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα του 2024.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας περνούν πολλές ημέρες στο δρόμο και συχνά μεταφέρουν βαριά φορτία, κάτι που καθιστά την ασφάλεια κορυφαίο μέλημα. Τα τελευταία αποτελέσματα από τον Euro NCAP αποδεικνύουν ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στην Ford Pro για την φροντίδα τόσο των οδηγών όσο και του φορτίου τους, την ολοκλήρωση των παραδόσεων στους πελάτες και την επιστροφή στο σπίτι με ασφάλεια μετά τη δουλειά» δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Prο, Europe.

Ford Transit Connnect

Η υποστήριξη που παρέχει η Ford Pro για ασφαλέστερη και αποδοτικότερη λειτουργία εκτείνεται πέρα από τα ήδη προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διαθέτουν τα οχήματά της.

Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις Ford Liive Smart Maintenance μπορούν να προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες των βαν για μικρές βλάβες, ώστε να μπορούν να επιλυθούν πριν εξελιχθούν σε πιο σοβαρά προβλήματα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube