Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Jeep Renegade

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Jeep Renegade

Παρουσιάζεται την Τετάρτη στο Τορίνο σε ειδική εκδήλωση.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου θα παρουσιαστεί με όλη την επισημότητα στο Τορίνο το νέο Jeep Renegade. Στο Valentino Park οι φίλοι της Jeep θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ανανεωμένη έκδοση του Renegade σε μια μοναδική εκδήλωση, ενός μοντέλου που έφερε την επανάσταση το 2014 όταν παρουσιάστηκε και τη βοήθησε να εκτινάξει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη και να μπει δυναμικά στην κατηγορία των μικρών-μεσαίων SUV. 

Η Jeep βρίσκεται εν τω μέσω των ανανεώσεων των best seller της, αλλά και του ολοκαίνουργιου εμβληματικού Wrangler. Ύστερα από την παρουσίαση του facelifted Cherokee, η αμερικανική φίρμα, μάστορας στα αυτοκίνητα για off-roading, είναι έτοιμη να λανσάρει στην αγορά το «φρέσκο» Renegade.

Το ανανεωμένο Renegade έχει μικρές αλλά ουσιαστικές αισθητικές αλλαγές, αφού είναι σαφές ότι η Jeep δεν ήθελε να προχωρήσει σε καμία ανατροπή για τους ευνόητους λόγους.
Ωστόσο θα έχει νέους τρικύλινδους και τετρακύλινδρους κινητήρες, όπως αυτός του ενός λίτρου με τους 120 ίππους και ένας 1,3 λίτρου που ανάλογα με την έκδοση θα αποδίδει 150 και 180 ίππους. 
Βέβαια όπως και το προηγούμενο μοντέλο έτσι και αυτό θα διατίθεται σε τετρακίνητες και προσθιοκίνητες εκδόσεις. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube