node/37925

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό Škoda CITIGOe iV στην Ελλάδα;

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Škoda έφτασε στην ελληνική αγορά.

Η αντιπροσωπεία της Škoda ανακοίνωσε την τιμή του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου -  CITIGOe IV - το οποίο διατίθεται στην ελληνική αγορά έναντι €22.300 (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ και τέλη ταξινόμησης).

Η έκδοση μηδενικών ρύπων του Citigo μοιράζεται τα μηχανικά μέρη με τα αδελφάκια του VW e-Up! και SEAT Mii electric. Ο ηλεκτροκινητήρας που αποδίδει 83 PS (61 kW) και 210 Nm, χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 12,5" και τελική ταχύτητα 130 km/h (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Η μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 36,8kWh, εξασφαλίζει αυτονομία 260 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση, σύμφωνα με τον κύκλο WLTP. Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει στο 80% της ενέργειάς της σε μόλις μία ώρα με τη χρήση καλωδίου φόρτισης CCS (Combined Charging System) και ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος (DC) 40 kW. Με wall-box ισχύος 7,2 kW εναλλασσόμενου ρεύματος, η μπαταρία θα φορτίζει στο 80% σε 4 ώρες και 8 λεπτά, ενώ με τη χρήση οικιακού ρεύματος 2,3 kW η διαδικασία φόρτισης θα διαρκεί περίπου 12 ώρες και 37 λεπτά.

Αισθητικά, το CITIGOe IV ξεχωρίζει από μικρές πινελιές όπως η καλυμμένη γρίλια και οι εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, το ειδικό έμβλημα και η απουσία εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει φώτα ημέρας LED, φώτα ομίχλης, ζάντες Scorpius 16", Climatronic, ραδιόφωνο Swing, 6 αερόσακους, Lane Assist και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS