Οι τιμές του νέου Range Rover στην ελληνική αγορά

Οι τιμές του νέου Range Rover στην ελληνική αγορά

Το κλασικό Range Rover πέρασε στην πέμπτη γενιά του και πλέον είναι διαθέσιμο στη χώρα μας.

Η νέα γενιά της ναυαρχίδας της βρετανικής εταιρείας παρουσιάστηκε επίσημα και στη χώρα μας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποίησε η εισαγωγική της Land Rover «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο Range Rover αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας, της τεχνολογίας αλλά και των εκτός δρόμου δυνατοτήτων, αφού με δύο λόγια μπορεί να κάνει «ό,τι και ένα Defender».

Η γκάμα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις μεταξονίου και δυνατότητα για εφταθέσια καμπίνα, ενώ υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές κινητήρα. Τη βάση από πλευράς ισχύος αποτελεί ο ήπια υβριδικός 3λιτρος ντίζελ με 249, 300 ή 350 PS, ενώ ακολουθεί ο επίσης 3λιτρος και ήπια υβριδικός βενζίνης με 400 PS. Υπάρχει και μια PHEV έκδοση με τον ίδιο κινητήρα βενζίνης και ισχύ 440 ή 510 PS, ενώ η κορυφή ανήκει στον βενζινοκινητήρα των 4,4 lt με 530 PS.

Σε ό,τι αφορά στα επίπεδα εξοπλισμού, υπάρχουν τα SE, HSE, Autobiography, First Edition και SV, ενώ η τιμή ξεκινάει από τις €144.368 για το βασικό ντίζελ των 249 PS. Οι εκδόσεις βενζίνης ξεκινούν από τις €145.499 για την 3.0 PHEV με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης, ενώ οι 530 PS ξεκινούν από τις €207.228.

Στον επισυναπτόμενο τιμοκατάλογο μπορείτε να δείτε τις τιμές κάθε έκδοσης ξεχωριστά καθώς και να διαμορφώσετε το Range Rover με όσα από τα αμέτρητα στοιχεία εξοπλισμού θέλετε.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube