Οι τιμές των VW Golf GTI, GTI Clubsport, GTD, eHybrid και GTE

Οι τιμές των VW Golf GTI, GTI Clubsport, GTD, eHybrid και GTE

Η Volkswagen έφερε στην Ελλάδα τις γρήγορες εκδόσεις του νέου Golf με βενζίνη, πετρέλαιο και υβριδικό σύστημα κίνησης.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen ανακοίνωσε τις τιμές της γκάμας των ισχυρότερων προσθιοκίνητων εκδόσεων του Golf VIII που είναι πλέον διαθέσιμες για παραγγελία στη χώρα μας - τα βενζινοκίνητα GTI και GTI Clubsport, το πετρελαιοκίνητο GTD καθώς και τα υβριδικά eHybrid και GTE.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Volkswagen Golf GTI

Το Golf GTI φορά τον τετρακύλινδρο υπετροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 TSI που αποδίδει 245 PS και 370 Nm. Στο ακόμα ισχυρότερο Golf GTI Clubsport το μοτέρ αποδίδει 300 PS και 400 Nm και συνδυάζεται με πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο και ακόμα πιο εστιασμένο στήσιμο. Και στις δύο περιπτώσεις η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου DSG 7 σχέσεων (η έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων του Golf GTI δε γνωρίζουμε αν θα έρθει στην Ελλάδα).

Golf GTI Clubsport

Το Golf GTD φορά τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI που αποδίδει 200 PS και 400 Nm ενώ έχει αντίστοιχο αισθητικό πακέτο και σπορ ανάρτηση με τις υπόλοιπες εκδόσεις επιδόσεων του γερμανικού hatchback.

Όσο για τις εκδόσεις plug-in hybrid, και οι δύο συνδυάζουν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.4 TSI με ηλεκτροκινητήρα, αυτόματο κιβώτιο DSG 6 σχέσεων και μπαταρία 13 kWh που χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 60 km. Στην περίπτωση του Golf eHybrid η συνδυαστική απόδοση είναι 204 PS και 350 Nm ενώ στο ισχυρότερο Golf GTE που φορά διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο η απόδοση φτάνει τους 245 PS και τα 400 Nm.

Αναλυτικά, οι τιμές των γρήγορων Golf αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Το μόνο που λείπει από τη γκάμα είναι το κορυφαίο τετρακίνητο Golf R των 320 PS που δεν έχει φτάσει ακόμα στην ελληνική αγορά.

ΈκδοσηΤιμή
Golf GTI€38.850
Golf GTI Clubsport€43.500
Golf GTD€37.000
Golf eHybrid€41.000
Golf GTE€43.450

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube