Οι τιμές της νέας Alfa Romeo Stelvio [video]

Οι τιμές της νέας Alfa Romeo Stelvio [video]

Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις και οι τιμές λανσαρίσματος του νέου ιταλικού SUV.

Σε ανακοίνωση εκδόσεων εξοπλισμού και τιμών λανσαρίσματος για τη νέα Stelvio προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Alfa Romeo.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο ιταλικό SUV προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα, έναν δίλιτρο turbo κινητήρα βενζίνης 280 ίππων και 41,0 kgm ροπή και έναν τουρμποντίζελ 2,2 λίτρων 210 ίππων και 48,0 kgm ροπή. Οι κινητήρες αυτοί ανήκουν στη νέα γενιά τετρακύλινδρων κινητήρων αλουμινίου και συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Q4 all-wheel drive.

Οι επιδόσεις που δίνει η Alfa Romeo για τις δύο εκδόσεις κάνουν λόγο για 0-100 km/h σε 5,7” για την βενζινοκίνητη έκδοση και 6,6” για την πετρελαιοκίνητη, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 230 km/h και 215 km/h αντίστοιχα. Επιπλέον, η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων σε μικτή διαδρομή που ανακοινώνει το εργοστάσιο είναι 7,0 lt/km / 161 g/km CO2 για τον MultiAir και 4,8 lt/100 km / 127 g/km CO2 για τον MultiJet II, με τον τελευταίο να μπορεί να εισέρχεται καθημερινά στον πράσινο δακτύλιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 Super Q4

Η γκάμα κινητήρων θα ολοκληρωθεί αργότερα με νέες εκδόσεις που περιλαμβάνουν τον 2.0 MultiAir των 200 ίππων και τον MultiJet II 2,2 λίτρων των 180 ίππων, οι οποίοι θα συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, αλλά και με το σύστημα τετρακίνησης για την βενζινοκίνητη έκδοση. Η έκδοση πετρελαίου 2.2 και 180 ίππων θα διατίθεται και με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η γκάμα της Stelvio περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Stelvio, Super και Business - μέσω του πακέτου Business). Από τη στιγμή του λανσαρίσματος του μοντέλου, ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 13 χρώματα αμαξώματος και 13 ζάντες αλουμινίου (από 17" έως 20"). Η βασική έκδοση Stelvio διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα Alfa Connect 6.5", επιλογέα Alfa Rotary, σύστημα ήχου 8 ηχείων, μαύρα υφασμάτινα καθίσματα (ρύθμιση θέσης εμπρός-πίσω, γωνία ανάκλησης, και ρύθμιση ύψους), καθώς και τα συστήματα Integrated Brake System (IBS), Lane Departure Warning (LDW), και Forward Collision Warning (FCW) με Autonomous Emergency Brake (AEB) και αναγνώριση πεζών, αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών και αισθητήρες φώτων και βροχής.

Η έκδοση Super περιλαμβάνει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 18", προβολείς bi-xenon, ημιδερμάτινο σαλόνι σε τρία χρώματα (μαύρο, μαύρο/καφέ και μαύρο/κόκκινο), τρεις αποχρώσεις (μαύρο, μαύρο/καφέ και μαύρο/κόκκινο) για το ταμπλό και τις ταπετσαρίες των θυρών, και μαρσπιέ με μεταλλικά ένθετα. Η Stelvio Super είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας με το προαιρετικό Luxury Pack, που περιλαμβάνει συγκεκριμένα σαγρέ δερμάτινα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα (σε μαύρο, καφέ, κόκκινο ή μπεζ χρώμα) και ξύλινα ένθετα. Άλλο ένα προαιρετικό πακέτο για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι και το Sport Pack, που περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του, θερμαινόμενο σπορ τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, δερμάτινα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα σπορ καθίσματα σε μαύρο, κόκκινο ή καφέ χρώμα, ένθετα αλουμινίου και αλουμινένια πεντάλ.

Τέλος, θα είναι διαθέσιμα τα Business Pack και Business Pack+. Το πρώτο περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του 2D σύστημα πλοήγησης 6,5" και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ενώ το δεύτερο, προσθέτει επιπλέον, εσωτερικό ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και πίσω κάμερα οπισθοπορείας.

Για αρχή, η νέα Stelvio θα διατίθεται στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις, την First Edition με τον MultiAir των 280 ίππων και τιμή €70.300, καθώς και την πετρελαιοκίνητη Super με 210 ίππους και τιμή €57.000.

Τέλος, η Alfa Romeo Stelvio προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, 5 χρόνια service και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω FCA Bank, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στο τέλος Μαρτίου.

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube