Νέα έκδοση για το Tesla Model Y στην Ελλάδα

Νέα έκδοση για το Tesla Model Y στην Ελλάδα

Η γκάμα του Tesla Model Y εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, με την προσθήκη της νέας, πισωκίνητης Long Range έκδοσης.

Tesla Model Y

Οι πελάτες της Tesla στην Ελλάδα έχουν πλέον ακόμη περισσότερες επιλογές στη διάθεσή τους, χάρη στην προσθήκη της νέας έκδοσης Tesla Model Y Long Range με πίσω κίνηση, που ξεκινά από €48.990 και υπόσχεται αυτονομία 600 km.

Ανάμεσα στις πιο προσιτές εκδόσεις Model Y και εκείνης με τετρακίνηση, το Model Y Long Range με πίσω κίνηση είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει μέγιστη αυτονομία σε ακόμη πιο προσιτή τιμή. Ο μονός κινητήρας του, σε συνδυασμό με την αποδοτική μπαταρία του, την τυπική αντλία θερμότητας και τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης, μεγιστοποιεί την απόδοση (14,9 kWh/100 km κατά WLTP), θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για το κόστος ανά km. στην αγορά των ηλεκτρικών SUV.

Κατασκευασμένο στο Gigafactory Βερολίνου-Βραδεμβούργου, το Model Y Long Range με πίσω κίνηση περιλαμβάνει όλα όσα ανέδειξαν το Model Y ως το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2023. Περιλαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο premium υλικών, άνεση, ασφάλεια και δυνατότητες συνδεσιμότητας ως standard.

H νέα έκδοση του Tesla Model Y Long Range με πίσω κίνηση ξεκινά από τις €48.990 και υπόσχεται αυτονομία 600 km

Tesla Model Y Performance

Οι οδηγοί μπορούν να προθερμάνουν ή να ψύξουν από απόσταση το Model Y τους μέσω της εφαρμογής για κινητά, Tesla app, να απολαύσουν την άνεση της premium καμπίνας καθώς και το ηχοσύστημα με ποιότητα επιπέδου στούντιο, σε συνδυασμό με εφαρμογές μετάδοσης ροής. Μόλις ρυθμιστεί η θερμοκρασία της καμπίνας και ξεκινήσει η αναπαραγωγή της λίστας αγαπημένων, το ενσωματωμένο Trip Planner θα δείξει αυτόματα πού να σταματήσετε για φόρτιση και για πόση ώρα, ώστε να φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας, με απόλυτη σιγουριά.

Όπως όλα τα αυτοκίνητα Tesla, έχει πρόσβαση στο δίκτυο Supercharger του αμερικανικού κολοσσού, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο υπερταχείας φόρτισης στον κόσμο. Σε συνδυασμό με τις βολικές λύσεις οικιακής φόρτισης, όπως το Tesla Wall Connector, και την ταχεία επέκταση δημόσιων και ιδιωτικών δικτύων φόρτισης, οι Ευρωπαίοι καταναλωτές έχουν πλέον πρόσβαση σε μια πανταχού παρούσα υποδομή φόρτισης, η οποία επιτρέπει βολικές καθημερινές εμπειρίες φόρτισης, και εν κινήσει.

Η παρουσίαση αυτής της νέας έκδοσης είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών για μείωση του κόστους μέσω οικονομιών κλίμακας και καινοτόμου μηχανικής. Οι πελάτες έχουν πλέον ακόμη περισσότερες επιλογές στη διάθεσή τους και μπορούν να επιλέξουν το Model Y που ταιριάζει καλύτερα στον δικό τους τρόπο ζωής, αλλά και στον δικό τους προϋπολογισμό. Το test drive εντός της αγοράς έχει ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις σε Ελλάδα. Επισκεφτείτε το Design Studio για περισσότερες λεπτομέρειες.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube