Νέα, ακόμα χαμηλότερη τιμή για το Dacia Spring

Νέα, ακόμα χαμηλότερη τιμή για το Dacia Spring

Το Dacia Spring είναι, πλέον, διαθέσιμο στην τιμή των €17.950, παραμένοντας το πιο προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς.

Dacia Spring

To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia, που έγινε αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλές. Το Spring καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στον πελάτη (σύστημα πλοήγησης, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, σύνδεση με smartphone).

Κάτω από το κόμπακτ, SUV αμάξωμά του κρύβεται ένα άνετο αυτοκίνητο, με χώρους για 4 επιβάτες, μεγάλο χώρο αποσκευών (290 lt) για τις διαστάσεις του (3,73 m) και ένας αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας.

Με €17.950, το Dacia Spring παραμένει το πιο προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς

Dacia Spring

Το Spring διατίθεται στην κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα Electric 65 . Ο ηλεκτροκινητήρας αυτός συνδυάζεται με ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο εξασφαλίζει δυναμικές επιταχύνσεις και κορυφαία ανάκτηση ενεργείας για μεγαλύτερη αυτονομία.

Χάρη στον κινητήρα Electric 65, το Dacia Spring Extreme εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220 km (WLTP) σε μικτό κύκλο και 310 km σε αστικό κύκλο (WLTP). Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100 km, νούμερο το οποίο πέφτει στα 10,4 kWh/100 km όταν το Spring κινείται στην πόλη. Παράλληλα, με το καλώδιο και την πρίζα της έκδοσης Extreme η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες, μέσω μια απλής οικιακής παροχής ρεύματος, χρόνος που πέφτει σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας.

Αν το κόμπακτ SUV της ρουμανικής φίρμας καλύπτει τις ανάγκες σου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να το αποκτήσεις! Κι αυτό γιατί ιατίθεται σε νέα, ακόμα πιο δελεαστική τιμή, που εξακολουθεί και το καθιστά το πιο φθηνό ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς.

Dacia Spring

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Dacia Spring Electric 65 Extreme DCR , μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά 3» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors, κοστίζει €17.950.

Παράλληλα, το ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 km) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 km) εργοστασιακή εγγύηση και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Ακολουθεί πίνακας με τις τιμές του Dacia Spring, περιλαμβανομένης της προσφοράς και της κρατικής επιδότησης:

ΈκδοσηΤιμή
Electric 65 Extreme DCR€17.950
Electric 65 Extreme DCR Colour€18.405
Electric 65 Extreme Plus€18.405
Electric 65 Extreme Plus Colour€18.860

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube