Ford «Blue Days» με μοναδικά προνόμια για τα όλα τα επιβατικά

Ford «Blue Days» με μοναδικά προνόμια για τα όλα τα επιβατικά

Η Ford μέσω της καμπάνιας Blue Days προσφέρει μοναδικά προνόμια για τα επιβατικά της μοντέλα, μέσω του επίσημου δικτύου της.

Ford Puma

Η Ford Motor Ελλάς, κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» που διοργανώνει, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο Ford της αρεσκείας τους ευκολότερα από ποτέ και με μοναδικά προνόμια.

Τα «Ford Blue Days» προνόμια παρέχονται αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα του επίσημου δικτύου Ford και έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα ξεχωριστά προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η κορυφαία ποιότητα, οι προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας, καθώς επίσης  και ο πλούσιος εξοπλισμός.

Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσεις το Ford της επιλογής σου είναι τώρα

Ford Focus

Κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τα προνομιακά οφέλη που ισχύουν μεταξύ άλλων για το εμβληματικό Fiesta, το πολυτάλαντο Puma, το διαχρονικό Focus και το Kuga, το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in hybrid μοντέλο της Ευρώπης.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το αγαπημένο τους Ford δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της εταιρείας, προκειμένου να μάθουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube